Last news in Fakti

30 Декември, 2023 07:00 3 448 1

Дневен хороскоп за 30.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър край на годината за Близнаците

Дневен хороскоп за 30.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко неща ще зависят от Вас, но пък всичко ще става както сте искали. Не е нужно винаги всичко да контролирате през цялото време, не мислите ли?

Телец

Толкова много неща сте решили да свършите днес, но гледайте да не прекарате деня си предимно в приказки. Говоренето по-малко, слушайте повече.

Близнаци

Добър край на годината. Ще сте доста сръчни и с малко повече изобретателност ще успеете да подготвите интересни неща за новогодишната нощ. Перфектни, както винаги.

Рак

Сутринта ще имате смели очаквания, но следобяд ще трябва да се справите с реалността. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, не за партита.

Лъв

Един приятен ден, с предпразнично настроение и много приятелски обаждания. Прегледайте за последен път организацията около празника.

Дева

Не вдигайте много шум за нищо, а направете онова, което сте започнали. Сътрудничеството с околните ще е ключово днес. Не го подценявайте.

Везни

Приключването на годината е време за равносметка. Само не пречете на останалите да правят, каквото са наумили, с безбройни съвети и натяквания.

Скорпион

Доста нервни сте. Дали заради отиващата си година или по други причини си е Ваш проблем, но не го правете такъв и за всички около Вас.

Стрелец

Има неща, които просто трябва да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си; не оставяйте да Ви манипулират.

Козирог

Контактите ще са от съществено значение за Вас днес. И спрете да се притеснявате за щуротии, Вие обикновено сте толкова самоуверени и сигурни, какво Ви става днес?

Водолей

Днес ще сте просто в еуфория покрай идващата Нова година, направо неузнаваеми. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и околните, че е така.

Риби

До обяд ще сте доста активни и готови да помогнете, но след обед няма да Ви се иска никой да ви занимава със сериозни неща. Време е да помечтаете малко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гневен ХороСкоп

    0 1 Отговор
    Стига сте ни занимавали с глупости!