Last news in Fakti

29 Декември, 2023 14:45 1 478 5

Крис Рок има връзка с бившата на Кание Уест (СНИМКИ)

  • крис рок-
  • амбър роуз-
  • връзка-
  • среща-
  • ню йорк

Двамата предизвикаха слухове, че са двойка след като се появиха заедно в Ню Йорк

Крис Рок има връзка с бившата на Кание Уест (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Крис Рок явно е намерил любовта в лицето на бившата приятелка на Кание Уест и Wiz Khalifa - Амбър Роуз. Двамата предизвикаха слухове, че са двойка след като се появиха заедно в Ню Йорк, съобщава изданието Radar.

От папарашките снимки се вижда, че 58-годишният комик изглежда е щастлив да е в компанията на бившата еротична танцьорка. Двамата се държали непринудено по време на своята разходка и първа публична среща, отбеляза още изданието. По информация те били забелязани от очевидци да влизат в апартамента на Рок в Манхатън.

Въпреки че статусът им остава неясен, феновете имат смесени чувства за евентуалния нов романс. "Крис Рок и Амбър Роуз?! "Амбър Роуз и Крис Рок???", недоумяват повечето му последователи в социалните мрежи.

Иначе доскоро Крис се срещаше с актрисата Лейк Бел. За връзката на двамата се заговори през юни 2022 г. Малко след появата на слухове, че имат по-лични взаимоотношения, на Рок се наложи да излезе публично с позиция, че е свободен. "Аз съм свободен. От дълго време съм свободен", каза той. "Бях женен дълго време. После имах кратки връзки. Сега обаче съм свободен", обясни. Преди да се стане отново ерген Рок бе женен за Малаак Комптън-Рок, от която има две деца - Лола и Захра.

Амбър Роуз също има деца и е била омъжена. От 2013 до 2016 г. беше съпруга на рапъра Wiz Khalifa, припомня dir.bg. Двамата имат син, носещ името Себастиан, който вече е на 10 години. Има дете и от настоящето гадже на Шер - Александър. Малкият е на 4 години и се казва Слаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненски Моряк

    2 0 Отговор
    Става завързано:)))
  • 2 У сите дупки лютеница

    1 1 Отговор
    Тая прилича на надуваема секс кукла.
  • 3 направи

    3 0 Отговор
    що годе добра роля в криминалната комедия Смъртоносно оръжие 4 където си партираше с големите Мел Гибсън, Дани Глоувър, и Рене Русо, вероятно е добър стендъп комик откъдето всъщност тръгна и Еди Мърфи, и с три филма успя да се пенсионира с милионите които натрупа, Холивуд малко ми прилича на някаква затворена сексуална секта, сменят си партньорите като носни кърпи, влачат си полово предаваните болести, нарко и психо зависимостите си, от този на онзи, и са като в омагьосан кръг, откъдето няма измъкване, но иначе всичко е отвън е лъскаво и съблазнително, но реално вони та се не трае, нищо че са милионери всички.
  • 4 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Пак ще го бият тоя.
  • 5 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Тоя съм го гледал в "In living color", вероятно оттам са му първите по-значими роли, доста афрота играят там. Онези близнаци от "Бели Мадами" и Джейми Фокс също, още доста познати лица съм виждал като епизодични роли.
    Но звездата на шоуто е Джим Кери.