Last news in Fakti

5 Януари, 2024 11:32 2 700 13

Камъни и талисмани, носещи късмет на всички зодии през 2024 г.

  • късмет-
  • талисман-
  • успех-
  • зодия-
  • зодии-
  • камъни-
  • скъпоценни камъни

Астролозите посочват кои амулети ще носят успех и късмет на всяка зодия през новата година

Камъни и талисмани, носещи късмет на всички зодии през 2024 г.  - 1
Снимка: Shutterstock

През новата 2024 година мнозина си залагат нови цели, стремят се към нови постижения и като цяло искат да привлекат положителна енергия в живота си. В тази връзка астролозите препоръчват да се обърне внимание на талисманите, съответстващи на знаците на зодиака. Тези амулети могат да привлекат късмет, щастие и положителни емоции, помагайки на хората да постигнат важни житейски цели.

Овен

Овните, енергични и решителни, се съветват да носят бижута с малахит за успешна година, пише actualno.com. Този камък, според астрологията, ще им помогне да привлекат късмет и да направят големи промени в живота.

Телец

Телецът, известен със своята отговорност, може да използва лапис лазули като талисман за привличане на късмет и успешно разрешаване на житейски ситуации през следващата година.

Близнаци

Близнаци, активни и трудолюбиви, ще получат подкрепа от яспис. Носенето на бижута с този камък може да им помогне да изпитат всички радости на следващата година.

Рак

За Раците, които са уверени и трудолюбиви, астролозите препоръчват бижута с турмалин, който насърчава късмета и успеха.

Лъв

Лъвовете, които очакват трудна година, трябва да обърнат внимание на авантюрина - камък, който според астролозите ще им помогне да избегнат несгоди.

Дева

За Девите, които имат способността да поддържат ред и са общителни, розовият кварц ще бъде идеален талисман, който им помага да постигнат големи висоти.

Везни

Везните, родени под знака на баланса, се насърчават да носят сребърни бижута, което обещава успех в кариерата и любовта.

Скорпион

За да имат Скорпионите успешна година, се препоръчва използването на гранат и рубин като талисмани, които имат положителен ефект върху бъдещето.

Стрелец

На Стрелците, които искат животът винаги да е хубав, ще подхождат бижутата от кехлибар, които ги мотивират към нови и интересни начинания.

Козирог

За Козирозите астролозите предлагат бижута от оникс, които обещават успех и избавление от беди и лошо здраве.

Водолей

За да се чувстват Водолеите винаги добре, са подходящи бижута с хризолит, даващи мотивация за нови начала.

Риби

На Рибите се препоръчва да носят бижута от бял кварц за щастие и късмет. Този камък, според астрологията, ще ги подкрепя през цялата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    4 0 Отговор
    Златото ми отива повече. Моят камък го няма тук, но продължава да ми носи успех.🔆

    Коментиран от #5

  • 2 Констатираща

    7 0 Отговор
    Обикновено, при високосна година, каквато е и 2024, трябва да се носи сребро, но нещо не се споменава. Това е валидно за всички зодии, особено за Водолеите.

    Коментиран от #4

  • 3 Общак

    4 0 Отговор
    А четворките, гранитогреса, тротоарните плочки и жълтите павета, за кои зодии са подходящи да ги носят?

    Коментиран от #7

  • 4 Соваж бейби

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Констатираща":

    Не разбирам психиката на българите защо само злато и сребро ви е манията ?не го приемай за обида само въпрос
    Какъв е проблема кулие например само с камъни толкова красиви неща има ,гривни и някой в които има много малко злато или сребро.

    Коментиран от #12

  • 5 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "мдаа":

    В самата статия специално за моята зодия е грешка лапис лазули не е на моята зодия имам само на махало и камъни .На бижу и да го нося няма ефект само в медитация,някакъв талисман .Има много глупости писани от уж астролози които не съответства на зодията

    Коментиран от #6

  • 6 ммм

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Аз харесвам всички камъни. Напомнят ми за съвършенството на природната архитектура.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ммм":

    По принцип съм колекционер на
    необработени камъни,бижута не ме радват много защото минава процес на обработка и човешка намеса и не са толкова силни.Имам един фаворит Péridot Arizona Etats-Unis голямо парче необработен не знам дали знаеш че се намира дълбоко в Земята в мантията, и се изнася на повърхността на нашата планета само от вулканична дейност. Без вулкани този скъпоценен камък вероятно все още щеше да бъде неоткрит.Открит и в метеорити, които са паднали на нашата планета!наричат го извънземен има го и на др.места но аризонския е най чист и с зелени нюанси.Дъщерята обеща да ми купи мала 2300€ мъжо свидливеца не иска с по малко обработка .Клеопатра е била известна с любовта си към малко по-различен зелен камък, изумруд. Вече е доказано че нейните фини бижута не съдържат изумруд, а този камък намира се и в Египет

    Коментиран от #9

  • 9 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Перидотите са красиви, но не говорех за тях. Ще запазя в тайна какво ми носи късмет. ;-))

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "мдаа":

    Не е нужно да се ограничаваш само с един камък пл.кристал и геодата някой имат само такива и си мисли че е нещо велико са като зарядно за телефон по принцип разни въл.кули и пирамиди са капка в морето.Камъните трябва се комбинират те са жива материя в един камък можеш до 5 желания да кодираш не повече,говоря ти за необработени ,пречистени и естественно да ги зареждаш системно.Но все пак трябва и да полагаш старание не да чакаш чудо от небето да падне .Много дълга тема това е цяла наука
  • 11 Констатираща

    1 0 Отговор
    Обичам камъните, перлите и всичко от природата. Имам много и различни камъчета. Правя и подарявам гривни на приятели, според зодията им.
  • 12 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Не обичам златото и никога не нося такива бижута. Струва ми се доста кичозно, а и опасно в сегашно време, особено когато се движим сами и вечер. Среброто повече ми харесва, заради цвета и нюансите, които се получават, когато остарее, но много бих се радвала, ако е съчетано с камъни и перли и е само като държател на бижуто. Естествено, че красотата на камъните е неповторима, уникална и създава неповторими чувства у притежателя си, както и всеки вид камък е неповторим.
    Имам различни видове камъчета, купувам си ги за настроение, а и да правя гривни за приятели, според зодията им. Моята гривна е с различни камъни, възможно най-много, за да мога да им се радвам и да ми въздействат ползотворно.😊
  • 13 Ами,

    1 1 Отговор
    Когато видиш,пипнеш и усетиш някой камък значи това е твоя,а не какво ти препоръчват астролозите.Аз поне съм така. И в раличните дни имам различни предпочитания към камъните.Имам ги във вид на гривни, висулки, колие.Дори да ми е препоръчан по зодия няма ли привличане към него нищо позитивно не ми носи, дори обратното.