Last news in Fakti

7 Януари, 2024 07:00 4 159 1

Дневен хороскоп за 07.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко по-напрегнат ден за Везните

Дневен хороскоп за 07.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е добре да овладеете инстинкта си да поучавате другите. Дайте им право да направят собствените си грешки, да научат сами уроците си. А Вашият е да им дадете пространство за изява.

Телец

Един ден, в който да помислите над въпроса как комуникирате с другите. Какво премълчавате и защо. Независимо от всички постижения и резултати, връзката и общуването с околните, ще има нйа-голямо значение.

Близнаци

Околните Ви възприемат в по-добра светлина, отколкото Вие самите. Май е време да се отърсите от страховете и притесненията си, те са онова, което ви ограничава. И вярвайте повече в себе си.

Рак

Хубав ден за сравняване на различни идеи и мнения. Днес ще сте в състояние да прецените нещата от всички гледни точки и да вземете най-доброто решение. Използвайте го по предназначение.

Лъв

Още един от прекрасните зимни празници, в който да позволите на изобилието да изпълни сърцето и дома Ви. Денят е оптимистичен и енергичен. А Вие бъдете сърцето на всяка среща.

Дева

Денят е добър основно за две неща - за общуване и за разходки. Можете да ги съчетаете и двете, това ще е хем практично, хем приятно. Усетете спокойствието и надеждата на започващата година.

Везни

Малко по-напрегнат ден, но така става като се опитвате да свършите много неща едновременно. Правете каквото трябва, пък да стане най-доброто. С вяра в себе си всичко можете да постигнете.

Скорпион

Време е да направите сметка на финансите, с които разполагате в началото на годината. Не се притеснявайте, ще се появи нова възможност, която ще е доста добра за Вас. Използвайте днешния ден, за да поздравите онези, които сте забравили досега.

Стрелец

Ивановден е, а за Вас светът е малко странен, далечен, несигурен. Явно много дълги са се оказали празниците. Днес за е нужно повече да поглеждате навътре, да притихнете, да потърсите вътрешната си мъдрост... ако Ви стигне търпението дотам.

Козирог

Един лек и приятен ден. Споделете Ивановден с приятели. Определено имате поводи да празнувате днес, да празнувате живота. Лятото бавно се приближава и това, ако не е повод за празник. Откривайте шегата в нещата около Вас, откъснете се от мрачните мисли.

Водолей

Ден тъкмо като за Вас - време за работа с думите, но днес трябва да сте много внимателни, защото всяка Ваша дума може да поникне в множество действия. Споделяйте знанието си с приятели, обсъждайте, но имайте едно наум, че днес всяка дума оживява, защото е Ивановден.

Риби

От един празник преминавате в друг. Днес е нещо като национален празник, дано нямате твърде много работа, защото няма да сте твърде работно настроени. Но май задълженията ви са повече отколкото ви се иска.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец 😈

    0 1 Отговор
    Почивайте си повече Маринова, погрижете се за себе си, не е нужно да работите и в Неделя.