Last news in Fakti

5 Януари, 2024 13:32 2 243 2

Сандра Бълок разпръсна праха на покойния си партньор Брайън Рандал на рождения му ден (ВИДЕО)

  • сандра бълок-
  • партньор-
  • прах-
  • смърт-
  • река-
  • брайън рандъл

Актрисата разпръсна праха на Брайън Рандал на 58-ия му рожден ден в река Уайоминг

Сандра Бълок разпръсна праха на покойния си партньор Брайън Рандал на рождения му ден (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Сандра Бълок уважи последното желание на покойния си партньор Брайън Рандъл прахът му да бъде разпръснат в река Уайоминг.

В събота, когато щеше да бъде неговият 58-ми рожден ден, актрисата пусна тленните му останки в река Снейк на Джаксън Хоул.

“Честит рожден ден, Брай. Санди те доведе до реката, точно както обеща,” написа сестрата на Бълок, като придружи посланието с красиви кадри от реката.

На видеото се виждат покрити със сняг дървета и лека зеленина покрай водата, осветена от лъчите на изгряващото слънце.

Брайън Рандал почина през август 2023 г. след тригодишна битка с амиотрофична латерална склероза (ALS), която е прогресивно невродегенеративно заболяване, което засяга нервните клетки в мозъка и гръбначния мозък, които контролират доброволното движение на мускулите. Лек за ALS — известна още като болестта на Лу Гериг — все още не е открит и няма ефективно лечение, което да забави или спре прогресията му.

Моделът, който по-късно стана фотограф, беше партньор на Бълок в продължение на осем години и ѝ помогна да отгледа двете си деца. Според официалните съобщения Рандъл е починал мирно сред близките и семейството си.

“Брайън избра рано да запази пътуването си с ALS в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му,” негови близки казаха на Page Six тогава.

“Ние сме безкрайно благодарни на неуморните лекари, които ни съпътстваха по време на това заболяване, и на удивителните медицински сестри, които станаха наши съквартиранти, често жертвайки време със собствените си семейства, за да бъдат с нашите,” добавиха те, като помолиха за „уединение, за да скърбят и да се примирят с невъзможността да се сбогуват с Брайън“.

Въпреки че Бълок все още не е говорила за смъртта на “любовта на живот ѝ” приближен до нея по-рано сподели, че тя е била “толкова благодарна” за цялата подкрепа и даренията към организации, направени в негова чест.

“За нея беше много важно, че когато тя и семейството му направиха първоначалното изявление за смъртта на Брайън, онези, които бяха на това пътуване с нея и Брайън от самото начало, бяха разпознати — здравните служители на Healey Center в болницата Mass General,” сподели запознатият със случая няколко седмици след смъртта на Рандал.

Информаторът непременно отбеляза, че Бълок е „щастлива, че от нещо толкова сърцераздирателно произлиза нещо толкова положително за хората около нея и нейните фенове“.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ето

    3 2 Отговор
    Много съм ядосан на времето , което превръща най красивите жени които са ме вдъхновявали , в съвсем обикновени!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.