Last news in Fakti

9 Януари, 2024 07:00 2 968 0

Дневен хороскоп за 09.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен и приятен ден за Раците

Дневен хороскоп за 09.01.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста неща за вършене ще имате днес и много отговорности. Естествено, че ще ги съвместите както никой друг, пък и време ще Ви остане. Ако можете си останете у дома, почувствайте спокойствието, силата и уюта, с които Ви зарежда собственият Ви дом. Презаредете батериите.

Телец

Доста добри шансове имате да се справите със стреса днес. Имате добри идеи за приключения, изявления, занимания. Просто повярвайте в себе си и действайте.

Близнаци

Имате желание да експериментирате с най-различни неща, но гледайте това да не са емоциите на близките ви. Хубав ден да преодолеете собствените си предразсъдъци.

Рак

И днешният ден се очертава като интересен и приятен. Ще можете да се видите с много приятели и да споделите вълненията си. Енергия ще имате за десетима, запретвайте ръкави и действайте - винаги има какво още да се свърши.

Лъв

Самата енергия на деня е по-напрегната и остра. Като цяло е подходяща за приключване с проекти, изискване на дългове и други дейности, които изискват повече агресия и активност.

Дева

Ще имате нужда от подкрепа и сигурност за нещата, с които се занимавате. Дори една мила дума или проявено желание за помощ, ще Ви накарат да се почувствате по-добре и по-уверени. Трябва Ви просто опора и можете да направите чудеса.

Везни

Практични и аналитични ще сте днес, може би търсейки сигурност в нещата, които правите. Днес ще много чувствителни към всякакви външни влияния, така че е хубаво да сте спокойни и релаксирани, намерете време за това.

Скорпион

Хубав ден да се издигнете над ежедневната рутина и да се преместите там, където удоволствието сменя болката. Осъзнайте какво точно имате да усъвършенствате днес и въведете редът, който ще ви донесе вътрешно удовлетворение, днес. Утре вече може да сте на друго мнение.

Стрелец

Многообещаващ ден. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време за активна почивка, че след празници човек най-много се уморява. Важното е да откриете правилното действие.

Козирог

Доста силен и магичен ден. Дори и Вие, човек, здраво стъпил на земята, днес ще усетите нещо мистично и ирационално в събитията. Могат да се разрешат отдавна струпани проблеми. Може да е малко трудно, тегаво и нервно, но със сигурност ще е голямо облекчение.

Водолей

Всичко във Вашия свят днес ще изглежда равномерно разпределено. Имате някои малки вълнения с финансите. Всъщност въпросът е личен и засяга само вас - за колко ценни и стойностни се смятате, колко струва един ваш час?

Риби

Ще изпитвате някакво странно желание да контролирате чувствата на другите или просто казано - да ги манипулирате. Всъщност това е въпрос от морално естество, който сами трябва да решите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА