Last news in Fakti

10 Януари, 2024 07:11 2 696 2

Почина тъщата на Доналд Тръмп ВИДЕО

  • доналд тръмп-
  • мелания тръмп-
  • амалия кнавс-
  • починала

Майката на Мелания Тръмп, Амалия Кнавс, си отиде на 78 години

На 78 години почина майката на Мелания Тръмп, Амалия Кнавс, предаде NBC.

Новината съобщи бившата първа дама във вторник вечерта.

„С дълбока тъга съобщавам за смъртта на моята любима майка, Амалия", написа 53-годишната Мелания Тръмп в X, описвайки майка си като „силна жена, която винаги се е държала с грация, топлина и достойнство“.

„Тя беше изцяло отдадена на своя съпруг, дъщери, внук и зет си," добави Тръмп. "Ще ни липсва безмерно и ще продължим да почитаме и обичаме нейното наследство."

Причината за смъртта не беше посочена и говорител на бившата първа дама не отговори веднага на искане за коментар във вторник вечерта.

Нюзуик съобщи миналата седмица, че бившият президент Доналд Тръмп е споделил с гости на скорошно новогодишно тържество, че съпругата му е отсъствала от празненствата, защото е била в болница в Маями с майка си, която той описа като "много болна"

Кнавс, словенска имигрантка и бивша работничка в текстилна фабрика, и нейният съпруг Виктор отглеждат малката Мелания Кнавс в провинциален словенски град, преди тя да започне да работи като модел и да се премести през 1996 г. в Ню Йорк, където ще срещне и след това ще се омъжи за Доналд Тръмп.

Родителите ѝ по-късно се установяват в САЩ като постоянни жители, докато станат граждани през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И пред смъртта

    10 0 Отговор
    Няма мярка и задръжки да се нагнетява пропаганда анти Тръмп. Медии, сър.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.