Last news in Fakti

10 Януари, 2024 11:58 3 496 0

Хороскопът на Тамара Глоба за всяка зодия през 2024 г.

  • хороскоп-
  • тамара глоба-
  • зодия-
  • зодии-
  • промени-
  • промяна-
  • китайски хороскоп

Известната астроложка посочи кои зодии ще преживеят най-големи промени през новата година

Хороскопът на Тамара Глоба за всяка зодия през 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Според китайския хороскоп 2024 година е годината на Зеления дървен дракон. Този период ще бъде интересен и от гледна точка на западната астрология.

Известният астролог Тамара Глоба направи прогнозата си за този период за всички знаци на Зодиака. Според хороскопа ѝ, годината обещава да бъде изпълнена със значими събития и силни емоции. Задават се ярки промени и нови възможности за всеки знак от Зодиака, смята астроложката.

2024 г. ще бъде идеална година за саморазвитие и себепознание. Под влиянието на планетата Меркурий ни очакват интересни открития и неочаквани възможности за разширяване на кръгозора. Тамара Глоба съветва зодиакалните знаци да проявяват търпение и гъвкавост, както и да бъдат подготвени за непредвидени обрати.

"Някои планове може да се наложи да бъдат променени или отложени за известно време, но в дългосрочен план тези промени ще бъдат от полза и ще ви помогнат да спечелите нови възможности", казва тя, като добавя: "2024 година ще отбележи важна повратна точка в живота на всеки. Големите възможности ще засягат всички области: от кариерата до личните отношения."

Ето кои зодии ще се сблъскат с трудности през новата година и кои ще се превърнат в любимците на Зеления дървен дракон:

Овен

Очаква ви невероятно продуктивно и наситено време. Събитията през годината може да се развият неочаквано за вас. Ще имате много различни неща за вършене. Не трябва да мързелувате. В началото на годината не се поддавайте на лошото настроение и не се затваряйте в себе си.

2024 г. ще бъде успешна за родените в годините на Плъха, Кучето, Козата и Маймуната.

Телец

Трябва да преразгледате приоритетите си. Интересите на вашето семейство и на приятелите ще станат невероятно важни за вас. Кариерата остава на заден план.

През първата половина на годината са възможни финансови затруднения. Бъдете готови да направите трудни избори.

Близнаци

Бъдете внимателни към семейството и приятелите си. Опитайте да не им казвате обидни думи, защото възстановяването на връзката няма да е лесна задача. По-добре е да изразявате емоциите си в творчеството.

Голям късмет очаква родените в годините на Свинята, Вола, Заека и Петела.

Рак

За да постигнете отлични резултати, трябва да отхвърлите всички съмнения. Ако сте решителни, ви очакват големи награди. Ще успеете да разрешите много спорни въпроси.

Лъв

Бъдете упорити в постигането на целите си, но не забравяйте да проявявате честност и благородство. Това е единственият начин да спечелите безупречна репутация. Вършете добри дела.

Родените в годините на Коня, Тигъра и Дракона ще си спечелят особено уважение в обществото.

Дева

Очаква ви бързо израстване в кариерата. Бъдете практични и педантични във всичко. Лесно ще постигнете желаното. Всички ваши планове ще могат да се реализират. Поставяйте си високи цели. Ще срещнете нови съмишленици.

Късмет очаква родените в годините на Коня, Тигъра и Бика.

Везни

Може да се лишите от вътрешната си хармония. Най-трудните периоди за вас ще бъдат февруари, март, август, септември и ноември. Опитайте се да избягвате конфликтни ситуации.

Ако сте родени в годините на Заека, Петела или Козата, ви очакват глобални промени.

Скорпион

Очакват ви изключително благоприятни събития. Това важи особено за родените в годините на Коня, Бика и Плъха. Очаква ви успех в кариерата. Промените определено ще са положителни за вас. Винаги може да разчитате на интуицията.

Стрелец

Годината ще бъде невероятно активна и дори динамична. Ще искате напълно да промените живота си. Може би ще решите да се преместите на друго място. Това ще стане преди втората половина на годината.

Особено активни ще бъдат родените в годините на Вола, Маймуната, Петела и Змията. През май и ноември не взимайте важни решения.

Козирог

Не сте свикнали да стоите и да чакате със скръстени ръце. Тази година сами ще промените реалността си. Предстои ви да направите сделки с недвижими имоти. Бъдете настойчиви, но не прекалявайте.

Водолей

Може да откриете нови таланти и способности. Бъдете по-креативни. Не бива да говорите за принципите си пред хора, които не ви приемат сериозно. Ще имате възможност да превърнете хобито си в пълноценен източник на доходи.

Риби

Ще успеете да постигнете това, което искате, ако започнете да плувате срещу течението. Обстоятелствата няма да се развият така, както сте планирали. но това не е причина да се разстройвате.

Специален късмет и големи промени очакват родените в годините на Петела, Бика, Змията и Маймуната. Няма нужда да се съпротивлявате на промените, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА