Last news in Fakti

12 Януари, 2024 10:32 1 052 3

След 3 години почивка Ариана Гранде пусна първата песен от новия си албум

  • ариана гранде-
  • песен-
  • нова песен-
  • нов албум-
  • сингъл-
  • поп певица-
  • певица

Парчето е силно вдъхновено от хита на Мадона "Vogue"

Излезе първият самостоятелен сингъл на Ариана Гранде от повече от три години насам. Дългоочакваното парче, озаглавено "yes, and?", изненада феновете на изпълнителката с хаус-поп звучене, вдъхновено от хита "Vogue" на Madonna от 1990г.

Може да слушате парчето в Spotify, Deezer, Apple Music и други стрийминг платформи за музика.

Видеоклипът към песента ще бъде пуснат в 17:00 часа днес - петък (12-ти януари).

Завръщането на поп звездата подготвя слушателите ѝ за нов албум, който тя сподели, че ще излезе по-късно през 2024г. Макар че през последните години Ариана Гранде участва в няколко хитови сингъла - ремиксите на The Weeknd на "Save Your Tears" и "Die for You" и колаборацията ѝ с Лейди Гага "Rain on Me" - тя не е издавала солов проект от шестия ѝ албум "Positions" от 2020 г. "yes, and?" е написана и продуцирана от Гранде с дългогодишните сътрудници Max Martin (най-успешният автор на песни и продуцент през последните 25 години, от Бритни Спиърс до The Weeknd) и Ilya Salmanzadeh.

В момента Ариана работи по адаптацията на Universal за големия екран на хитовия бродуейски мюзикъл "Wicked", в която изпълнителката разкрива своя актьорски потенциал и влиза в ролята добрата вещица Глинда. Преди настъпването на новата година Ариана сподели пост в социалните мрежи, в който отрази своята 2023 г.:

"Една от най-трансформиращите, най-предизвикателните и същевременно най-щастливите и специални години в живота ми. Никога не съм се чувствала по-напориста в приемането на това, на което животът крещеше да ме научи. Чувствам се по- силна от всякога.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 прекалено късо

    0 0 Отговор
    боли ме за таа