Last news in Fakti

12 Януари, 2024 11:18 1 271 12

Матю Пери тормозел физически бившата си приятелка

  • матю пери-
  • физически тормоз-
  • бивша приятелка

Моли Хурвиц, както и няколко други жени, се надигнаха срещу покойния актьор

Матю Пери тормозел физически бившата си приятелка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившата приятелка на Матю Пери, Моли Хурвиц, както и няколко други жени, се надигнаха срещу покойния актьор. Техни близки споделиха пред Daily Mail, че приживе той ги е "нападнал физически".

По думи на Моли, актьорът бил "хвърлил масичка за кафе" по нея, след като го обвинила в изневяра през 2021 г. Двамата публично обявиха края на годежа си, след като стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишна в приложение за запознанства, припомня dir.bg.

Източниците на медията твърдят също, че година по-късно Пери посегнал и на друга жена - блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и изпаднал в нервна криза. "Морган вече не работеше с Матю. Той имаше ужасен емоционален срив и в разгара си не можа да контролира емоциите си. Страхуваше се, че ще бъде изоставен. Човекът, който близките му познаваха, и човекът, който светът познаваше, са двама напълно различни хора", добавиха запознатите по казуса.

Us Weekly пък пише, че Пери е бил "наркозависим докрая и е лъгал в продължение на години за това, че вече е чист". "Той беше вербално, емоционално и физически насилник и знаеше как да манипулира хората. Всичко, което знаеше е как да причини болка и да играе ролята на жертва", коментира източник пред изданието. А в мемоарната книга на обичаният от цял свят Матю е споменато, че "най-накрая е изтрезнял, след многобройните си неуспешни опити." Но количеството кетамин, което бе открито в тялото му от разследващите, е сходно с нивата, използвани за анестезиране на пациенти в болница. То е било достатъчно за загуба на съзнание и способност да се държи над водата, каза тогава д-р Андрю Столбах, токсиколог от болницата "Джон Хопкинс".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да . той е насилник .

    7 10 Отговор
    налагал я когато се друсал . после я пъдел на улицата . когато след 3 дни излизал от ваната се чудел къде ли е отишла пак . Дали не му е изневерила . Защото забравял от фентинола и белия прашец . И неофит заминааа . за тааам . Да .
  • 2 Бендида

    25 2 Отговор
    Взе да става досадна тази тактика. Кортулиса се човек и се появява върволица от сексуално насилени.
  • 3 222

    12 7 Отговор
    Гледах го в едно интервю, с каква злоба говореше, че всички от сериала пиели и вземали наркотици, но само той станал наркоман и алкоххолик и колко несправедливо било, че другите не станали... От тогава не ми е много симпатичен.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Сила

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "222":

    А тебе къде да те гледаме....... По СКАТ, АЛФА, ТЯНКОВ ТВ.....
  • 5 Гост

    7 0 Отговор
    Дрогата не прощава. Никому.
  • 6 Китин от Китен

    15 1 Отговор
    Мдамммммммммм, човекът почина, ама 120 негови милиона $ са си живи и здрави и сега чакат глутницата да си ги делне....
  • 7 Мнение

    8 2 Отговор
    Дрогата изпържва мозъка. Такива хора се променят ментално и деградират.
  • 8 Мнение

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "222":

    Май всички пият и се друсат в Холивуд. Просто някои са предразположени към зависимост.
  • 9 хайдеде

    10 2 Отговор
    - Тате, тате, как се нарича мъж, на когото му е провървяло в любовта? - Ерген, тате, ерген!
  • 10 И ся кво

    11 0 Отговор
    Ще го извадите да го напляскате?
  • 11 Фюууут!

    4 4 Отговор
    Той си е наркоман от юноша.Кво ни занимавате с него?Този сериал за какъв кръг хора беше предназначен?Май ще взема да гледам поне една серия,да видя за какво става въпрос.
  • 12 Механик

    13 1 Отговор
    На това му се вика "на умряло куче, нож да вадиш". Ако не друго, поне е нечестно и подло, да обвиняваш някой, който вече не може да се защити.
    Ама от ГМО-бройлер, какъв морал може да очакваш?!