Last news in Fakti

18 Януари, 2024 11:59 818 1

Лорънс Фишбърн става част от четвърти сезон на "Вещерът"

  • вещерът-
  • сериал-
  • нетфликс-
  • лорънс фишбърн-
  • хенри кавил-
  • лиам хемсуърт

Актьорът ще влезе в ролята на вампира Реджис

Лорънс Фишбърн става част от четвърти сезон на "Вещерът" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лорънс Фишбърн е новата звезда в четвърти сезон на фентъзи поредицата "Вещерът" на Нетфликс, научи Variety.

Фишбърн ще влезе в ролята на вампира Реджис. Представен за първи път в петата книга от поредицата “Вещерът: Огнено кръщение” героят е описан като “мъдър бръснар-хирург с мистериозно минало, който се присъединява към Гералт по време на пътуването му.”

Фишбърн е последното ново попълнение в актьорския състав на сериала за четвъртия сезон. Лиъм Хемсуърт също ще се присъедини към шоуто в главната роля на Гералт, поемайки поста от Хенри Кавил. Други членове на актьорския състав за сезон 4 включват Аня Чалотра, Фрея Алън и Джоуи Бейти. Работата по сезон 4 ще започне тази пролет.

"Много съм развълнуван да се присъединя към актьорския състав и очаквам с нетърпение да изследвам чудния свят на „Вещерът“,’” каза Фишбърн в изявление.

Фишбърн е един от най-успешните актьори на своето поколение. Той получава номинация за Оскар през 1994 г. за най-добър актьор за филма "What’s Love Got to Do With It". Другите му големи филмови роли включват “Boyz n the Hood,” и екшън хитовете “Матрицата” и “Джон Уик”. Известен е и с ролите си в телевизионни предавания като “Black-ish,” “Ханибал” и “CSI.”

Официалното описание за четвъртия сезон на "Вещерът" гласи:

“След шокиращите, променящи континента събития, които слагат край на трети сезон, новият сезон проследява Гералт, Йенефер и Сири, които пътуват безспирно през опустошения от войната континент и неговите демони разделени един от друг. Ако успеят да се внедрят и поведат групите бунтовници, сред които попаднат, те имат шанс да оцелеят при "огненото кръщение" — и да се намерят отново един друг.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Размисъл

    0 0 Отговор
    Вече и вампирите ли си скубят веждите?