Last news in Fakti

21 Януари, 2024 07:31 3 122 11

Двойка крила 6 години мъртвото тяло на старец, за да взема пенсията му ВИДЕО

  • сащ-
  • канзас сити-
  • труп-
  • пенсия

Извратената случка се е разиграла в Канзас Сити, обвиняемите трябва да се явят пред съда на 2 февруари

Двойка от Канзас е обвинена в измамно събиране на повече от 215 000 долара пенсионни обезщетения от името на починалия баща на жената, докато са крили тялото му в дома си в продължение на шест години, предаде NBC.

Властите съобщиха, че пейсмейкърът на Майк Карол е показал, че той е починал през 2016 г. на 81-годишна възраст, но полицията в Оувърланд Парк не е открила тялото му до 2022 г., когато неговият зет, Кърк Ритър, се обадил на полицията, за да съобщи за смъртта му в предградието на Канзас Сити.

Прокурорите казват, че Лин Ритър и Кърк Ритър, и двамата на 61 години, са продължили да депозират и харчат от банковата сметка на Карол, дори когато тялото му се превърнало в мумия на легло в дома на Лин Ритър - дъщерята на Карол.

Близки на семейството многократно молили двойката да им даде възможност да се чуят с Карол по телефона, но обвиняемите винаги измисляли някакво извинение, оставяйки впечатлението, че той още е жив.

Двойката трябва да се яви пред федералния съд на 2 февруари. Пенсиите и социалните плащания, които Карол е получил през шестте години след смъртта му, възлизат на общо 216 067 долара. Но банкови записи от това време показват чекове, изписани от неговата банкова сметка и осребрени от Лин и Кърк Ритър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    15 1 Отговор
    Престъпна организация е разработила специален вирус, за да умират хората по-рано и не вземат дълго пенсия.
    Вирусът бил кралски, понеже притежавал корона, а организацията имала още 25 аса в ръкава си и много биолаборатории по света.
  • 2 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    13 3 Отговор
    Краварите са алчни извратеняци
  • 3 Човек

    8 20 Отговор
    Пенсия 3000 долара как е? И това е ниска пенсия, защото средната в САЩ е 4 381 долара. В Русия средната пенсия е 236 долара или 19 пъти по-малко. Като добавим 10 години по-кратък живот и картинката става просто плачевна за руснаците. Иначе с гордост изпращат децата и внуците си на смърт за кефа на Владко Късия. Най-про.стия народ на планетата земя.

    Коментиран от #8

  • 4 Васил

    6 10 Отговор
    Ухааааааааа добра пенсия къде са кремълските пропагандисти да се изкажат????
  • 5 Уса

    5 0 Отговор
    Хората не са виновни,че системата е убила техния баща преди да,навърши 100 години и умре в съня си.Във всяко семейство има повече от един убит от системата за масови убииства.Трябва да има закон пенсията по трудов стаж да бъде наследствена

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Порно

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Уса":

    Наследствена е, ако си му дете до 18 години, и частично за преживялия съпруг. А пълно се изплащат пенсии само от пенсионно осигурителна сметка.
  • 7 Путин

    3 1 Отговор
    пак им е виновен!
  • 8 Стига лъга, центаджийче!

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Човек":

    Заминавай за Кравария като е толкоз хубаво, все още има едно свободно място под моста…
  • 9 Новото нормално

    3 0 Отговор
    След такива холивудски “филми”…
  • 10 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Уса":

    Наследниците ако наследяват пенсията няма да работят - а работещите трябва да работят за да осигурят пенсиите на умрелите- всъщност на наследниците на умрелите.
  • 11 мозъчно болни

    0 0 Отговор
    прекалено нагли , до степен на мумифициране са изчакали да изгние дъртия.. мн грубо - но какво да очакваш от кравари, на които предците са роднини по между си ??