Last news in Fakti

23 Януари, 2024 07:00 3 905 0

Дневен хороскоп за 23.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят обещава да бъде забележителен за Козирозите

Дневен хороскоп за 23.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще бъдете възнаградени за усилията, които сте положили при осъществяването на една мечта. Не търсете кусури, а си позволете да се порадвате от сърце.

Телец

Не е разумно да изказвате на всеослушание мнения, които не бихте искали да стигнат до ушите на онези, за които говорите. Най-добре да говорите за по-обикновени нещица и да не обсъждате когото и да било.

Близнаци

Не внасяйте напрежение в дома си, а се опитайте да го поразсеете с малко повече физически усилия. Идете на фитнес, ако нямате възможност да попътувате извън града.

Рак

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

Лъв

Много ясно ще усетите разликата с вчерашния ден. Днес е просто време за притихване. Правете каквото трябва, не започвайте ново, не губете старо, просто следвайте пътя с любов в сърцето.

Дева

Може би звучи доста изтъркано, но наистина - оставете любовта да Ви води. Опитайте се да я видите отвъд страховете и пререканията, отвъд клюките и мърморенето. Любовта е онази сила, която поддържа живота и май много повече от това. Дайте път на живота.

Везни

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия, още малко остава до края на зимата. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

Скорпион

За разлика от вчера, днешният ден е с остра енергетика. Не се поддавайте на провокации и не влизайте в спорове, следвайте своя си път.

Стрелец

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

Козирог

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

Водолей

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

Риби

Намерете време да изслушате хората около вас, не се скъпете и недейте да важничите. Има нужда да показвате какво чувствате, не се затваряйте в себе си. Търсейки вниманието на другите, забравяте сами да обърнете внимание на себе си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА