Last news in Fakti

23 Януари, 2024 10:45 1 597 8

Люси Дяковска участва в немско екстремно риалити (СНИМКИ)

  • люси дяковска-
  • немско риалити-
  • екстремно

Люси ще се бори за голямата награда от 100 000 евро рамо до рамо с други тв звезди

Чаровната червенокоска Люси Дяковска подлуди феновете си от радост с щастлива вест! Дяковска, за която Германия е втори дом, се присъединява в немското телевизионно риалити шоу "Изкарай ме оттук. Аз съм звезда", базирано на британското предаване. Люси ще се бори за голямата награда от 100 000 евро рамо до рамо с други тв звезди.

За 2 седмици тя ще живее в "джунгла-лагер", където камерите постоянно ще следят нея и другите участници. Целта на всички участници е да останат в лагера възможно най-дълго, за да спечелят титлата крал или кралица на шоуто. Люси вече сподели номера, на който всичките ѝ почитатели могат да я подкрепят с есемес за 0,50 евро.


След завършването си през 1995 г. Дяковска напуска България, за да учи в специализирано училище за танци и актьорско майсторство. Пристига в Германия с 500 германски марки, като почти не знае немски език. За да може да финансира следването си, работи в мюзикъла "Бъди", в който получава ангажимент веднага след завършването си през 1997 г.

Своята звездна кариера започва чрез кастинга за поп звезди в Хамбург през 2000 г. Тя заема място в топ тридесет финалисти и пътува до Майорка, Испания, за да се присъедини за семинар там. Тя е избрана да бъде част от групата и така се сформира германската поп група "Ноу Ейнджълс" заедно с още 4 певици, която за съвсем кратко време се превръща в най-известната поп група в Германия.

Бандата пуска първия си сингъл "Дейлайт ин йор айс", който още с пускането си става хит и е на първо място. В следващите три години Люси и "не-ангелите" постигат златен и платинен албум и печелят всички награди. Групата издава 5 албума, от които са продадени над 5 милиона копия.

Оказва се, че датата, на която бандата пуска първия си сингъл, 5 февруари, ще бъде съдбовна за плевенчанката. Почти 20 години по-късно, през 2023, изпълнителката се сбогува завинаги с майка си - пианистката Росица Дяковска, на този ден. Самата Люси признава, че това е много важна дата за нея, и разкри, че тогава ще бъде и финалът на предаването. Феновете я определиха като "единствената достойна участничка" и стискат палци за бившата менторка на "Екс Фактор".

В шоуто ще се използват специални изпитания, които позволяват на състезателите да спечелят храна и лакомства за лагера. Един или двама състезатели трябва да преминават през изпитание всеки ден, пише "България Днес". Те обикновено се състоят от преодоляване на страшни или отблъскващи предизвикателства, например като трябва да подготвите по-малки животни или части от животни (напр. тестиси) и да ги изядете мъртви или живи.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нулева стойност

    15 4 Отговор
    Ще плаши хората ли или просто ще ги мъчи с присъствието си?
  • 2 Люси Ферски

    18 1 Отговор
    В това риалити, кифлите и джендърите напускат първи. Ако някой може да издържи дълго време без да се къпе и бръсне, накрая печели.
  • 3 Механик

    15 3 Отговор
    Коя е тази? С какво е известна? Какво като Германия и е втори дом? Да не е открила лекарство потив някоя гадна болест? Да не изнамерила решение на енергетичните проблеми на човечеството? Какво като участва в някакъв немски буламач, който дори не претендира за оригиналност, защото е копие на британски буламач.
    Някой нахрани ли пуйките/мисирките днеска?
    Хвърлете им малко жито, че им празни гушките!

    Коментиран от #7

  • 4 За съжаление,

    5 1 Отговор
    все повече загрубява в лице и заприличва на мъж.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    7 0 Отговор
    Коя беше тази ??!!!!
  • 7 Минуси чок, отговор йок

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Или пък е подготвила поне един златен медалист от международна олимпиада по физика като Т. Теодосиев, за когото в тази рубрика, "странно" защо, място няма? Всъщност ...като гледам на кои и на какви би правил компания - по-добре е, че хора като него липсват.
  • 8 СТИГА БЕ

    5 0 Отговор
    Тъкмо се чудехме къде се дяна тая,... доста време не бяхте ни занимавали с врунгела, даже тортинетката беше преди нея в класациите