Last news in Fakti

24 Януари, 2024 12:32 2 090 14

Ергенът Виктор Стоянов си накупи кашони с намалени дрехи

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • ерген-
  • покупки-
  • пазаруване

Мачото направил дълга опашка в магазина, за да върне голяма част от одеждите

Първият "Ерген" в родния ефир Виктор Стоянов прекали с пазаруването от промоции. „Ергенът“ задръсти дома си с над 15 кашона от намаленията на „Зара“. Мачото бе засечен от репортер на касите в магазина за бърза мода, предава Уикенд.

Явно не му е провървяло с някои от модните находки, защото Виктор направи огромна опашка заради 3-те кашона с дрехи, които искаше да върне в магазина. Стоянов се забави около 30 минути на касата и това изнерви останалите пазаруващи, които започнаха да нервничат и да го псуват.

„Какво е направил този? Целия магазин ли е изкупил? Заради него висим на опашка“, недоволствали клиенти на ритейлъра, а други се шегуваха, че сигурно си ги е купил заедно с новата си кола от Германия.

Фитнес инструкторът върна дрехите, а малко след това публикува в социалните мрежи видеа с кашоните в тях, явно за да се оправдае пред хората, които е забавил на касите в магазина.

В момента текат огромни намаления на зимната колекция и проверка на вестника показа, че повечето артикули са на цени по 10 или 20 лв. Заради това и Виктор се е затрупал с кашони от дрехи. Хем се хвали, че носи маркови дрехи, хем ги е купил много по-евтино.

Виктор не крие, че е много суетен и държи на изрядния си външен вид. Почти винаги ходи с костюм, мокасини или обувки и голи глезени. Бившият фитнес инструктор не излиза от дома без прилежно пригладена коса и парфюм. Заради афинитета си към хубавите и маркови дрехи, той няма как да не се възползва от изкусителните намаления в момента.

Ден по-късно „Ергенът“ отпраши с част от новите си придобивки на почивка към Занзибар, където е и в момента. Мачото от първото издание на любовното риалити е заедно с Папи Ханс и компания. Певецът и писател пусна видео , в което в храната си открива „късметчета“ с надпис „Занзибар“. На видеото се вижда как Виктор дъвче парче баница и за момент спира, за да не се задави с "късмета", на който също пише „Занзибар“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горките

    7 0 Отговор
    Тази компания си мисли, че като снимаш гърба на облегалката на мястото пред теб ще предизвикаш сензация...
  • 2 Последния Софиянец

    11 0 Отговор
    В българските магазини на Зара продават само парцали
  • 3 Петър

    14 0 Отговор
    ZARA е обикновена масова конфекция
  • 4 Хасан

    4 0 Отговор
    Този много обича да сяда на сачи.
  • 5 Мнение

    17 1 Отговор
    Уважаеми българи,
    Това ли трябва да е моделът за подражание на мъжката част в нашата страна???

    Чупки, стойки, физиономии, селфита, хиляди ненужни снимки, парцалки, часовници, прически...???
    Остават им сутиен, токчета и джуки, тогава ще бъдат окомплектовани миски!

    Моля ви нека се опитаме да не бъдем повърхностни!
    Тази визия може и да хване окото на някоя неосъзната мадама, обаче до там!

    Достойните мъже трябва да работят, да се цапат, да се раняват, да градят и да защитават семействата си!
    Ако през този период намерят свободно време за дрънкулки, парцалки, чупки и стойки до нивото на тия в статията, значи от такива нищо не става!

    Пояснение към уважаемите дами!
    Не твърдя, че мъжът трябва да е основно груб, мръсен и зле облечен, а твърдя, че приоритетът му трябва да е семейството, близките, а чак ако остане време, външният му вид! Защото реално, такива дрехи, дето тия рекламират се носят няколко пъти в живота:
    Балове (абитуриентски, абсолвентски), сватби, кръщенета, някой и друг официален прием, плюс някое и друго тематично частно парти и до там!
    През останалото време нормални дънки, блузки тениски, чат пат ризка, а може и някое сако!
    Те това е!
    Няма нужда от ежедневно носене на най-новото и скъпото от висшата мода! Просто е безсмислено!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Знае се

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мнение":

    Друг свят, друго време, други хора... за съжаление. Тук допускат е публикувана, недоволни електорат да ги ругае, вследствие мизерното си съществуване. А това носи многобройни посещения, за да дават парички-хубавички, драгите рекламодатели...
  • 7 Сиса

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мнение":

    Много си прав, но виж какво се случва във фейса и инста... Самохвалковци, евтина и ненужна показност на макс... И това ми било мъже...смешници
  • 8 хайдеде

    6 4 Отговор
    В ЦЯЛ СВЯТ И ОСАБЕННО В АМЕРИКА Е НОРМАЛНО И НАЙ БОГАТИТЕ ДА НОСЯТ 2 РЪКА!!! Ако са те "повишили" от любовник на съпруг, никога не забравяй, че предната ти "длъжност" е овакантена...

    Коментиран от #10

  • 9 Хелга

    9 1 Отговор
    Те това е мъжка кифла. Какъв мачо може да е тоя палячо с изкуствени зъби и присаден перчем…
  • 10 СМЕШНО

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "хайдеде":

    АМА ТИ за кой свят говориш,... да си видял истински богат американец, или какъвто и ще да е ИСТИНСКИ преуспял човек, да купува намалени стоки или втора трета ръка
  • 11 ха, ха

    10 0 Отговор
    Най-обикновен безделник стойкаджия.Беден речник,изкуствени зъби,присадена коса-стар ерген.

    Коментиран от #12

  • 12 бай Даньо

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "ха, ха":

    Дааа, ама ще го дават как готви манджи в Чуряшката на туртатааа.... и пак ще си закърпи бюджета

    Коментиран от #13

  • 13 ха, ха

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "бай Даньо":

    Да,ще му дадат 1500 лева,той ще напазарува за 100 и ще покаже 0 готварски умения и 100% позьорство като 90% от участниците които Манчев кани.Затова и Черешката на тортата се изтърка вече.
  • 14 уфффф

    1 0 Отговор
    божкьеииий, опази от мъжки фльорци.