Last news in Fakti

27 Януари, 2024 07:00 4 317 4

Дневен хороскоп за 27.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Дневен хороскоп за 27.01.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Прекалено сериозни и сдържани ще сте днес, нещо което едва ли би учудило някого. Определено ще се нуждаете от човек до себе си, защото не можете да намерите опора в душата си.

Телец

Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате, а това няма да доведе до нищо добро. Не бъркайте приятелските с интимните отношения.

Близнаци

Доста нервни и сприхави ще сте днес, нещо нехарактерно за Вашата мила, любвеобилна натура. Не се хващайте на бас, защото ще загубите. И не давайте пари на заем, не е възпитателно.

Рак

Ден за планиране, но и за приключване на отлагани задачи. Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Важното е да не подхождате твърде емоционално.

Лъв

Великодушни и щедри, днес ще сте радост за всички. Ще съумявате да направите щастливи онези, които се докоснат до вас, направо богопомазани ще се чувствате.

Дева

Денят е с ниска енергетика, така че в никакъв случай не се захващайте с тежка и изморителна работа. Като цяло е време за почивка и набиране на сили. Не се правете на герои.

Везни

Доста нервни и сприхави ще сте днес, нещо нетипично за вашата мила, нежна душа. И не давайте пари на заем, няма да ви ги върнат.

Скорпион

Идеален ден за приключване на започнатото. Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.

Стрелец

Днес е денят на Юпитер, време за щедрост и споделяне. Новите начинания не са препоръчителни, по-скоро е момент за рекапитулация на първия месец от годината. Вътрешна работа и анализ.

Козирог

Днес въображението може да Ви изиграе лоша шега. Не залитайте по паранормални дейности, че може да Ви струва скъпо. Многото разговори може да ви "изядат" главата, внимавайте.

Водолей

Запитайте се дали наистина слушате другите с желанието да ги разберете, да научите нещо ново или просто нямате търпение да се изкажете, без значение от чутото в разговора. Ако последното е валидно за вас, може би е добре да промените начина си на мислене и да отворите съзнанието си за повече нови неща.

Риби

Днес емоциите ще оказват пагубно влияние на онова, което вършите. Опитайте се да се овладеете и да правите нещата, както трябва, а не както ви подсказват чувствата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нури

    0 0 Отговор
    Благодаря Ви Позитивен Уикенд на Всички Хора