Last news in Fakti

25 Януари, 2024 14:29 2 576 7

Пазете се от тези властни и контролиращи зодии

  • зодии-
  • зодия-
  • лидери-
  • шеф-
  • контрол-
  • контролиращи-
  • власт-
  • властни

Тези пет зодиакални знака няма да се поколебаят и при първа възможност ще започнат да се разпореждат

Пазете се от тези властни и контролиращи зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка връзка или група приятели има поне един човек, който е склонен да подчини всички на волята си. Обикновено този човек решава къде ще излизате, какво ще ядете и може би дори понякога какво можете и какво не можете да носите. Това е по-очевидно в интимните отношения, но приятелските групи също го имат. Сигурни сме, че вече се сещате за приятел, който отговаря на критериите.

Знаете ли, че астрологията може да помогне да се определи кой от нас има склонност да властва над другите? Да, властните зодии всъщност могат да обвинят своя хороскоп за този вкоренен навик, пише actualno.com.

Несигурните мъже често се оплакват, че са скъсали с партньорите си, защото са били твърде контролиращи. Но ако наистина научите историята зад това, ще разберете, че жената може би само го е инструктирала да не флиртува с други жени, да пуши твърде много или да остави капака на тоалетната седалка. Да, това е всичко, което е необходимо на мъжете, за да нарекат жените властни. Понякога в живота си струва да контролирате, но понякога наистина властните зодии издигат това на съвсем ново ниво токсично.

Кои са 5-те най-властни зодии според астрологията?

1. Овен

Овенът е може би най-лидерската зодия, с която някога ще се пресечете. Зодията е много гласовита и всъщност не взема под внимание чувствата на никого. Те ще ви дадат инструкции и вие трябва да ги спазвате, без да задавате въпроси. Може да стане малко досадно да сте приятели с някой като този или дори по-лошо да излизате с тях, но Овенът със сигурност е сила, с която трябва да се съобразявате на работното място. Те вършат нещата и то как. Има причина някои от най-богатите собственици на бизнес в света като Лари Пейдж и Мукеш Амбани да са родом от зодия Овен.

2. Скорпион

Скорпионът е толкова контролиращ, но по наистина нездравословен начин. Всеки, който е бил близък със Скорпиона, знае, че те са властни както в леглото, така и извън него. И докато доминиращият им характер може да бъде оценен в леглото, в противен случай просто не е толкова приятно. Зодията иска да живеете според техните заповеди и просто няма друг начин с тях. Безполезно е да се опитвате да използвате логиката с тях, защото те искат това, което искат. Те може да не искат да сте приятели с някого, да не носите дръзко облекло или да не публикувате „тази“ снимка в социалните медии. Изисква се много търпение, за да се справите със Скорпион и ние изпитваме огромно уважение към всеки, който успее да подчини тази властна зодия на волята си.

3. Дева

Девите са перфекционистите на хороскопа. Те искат всяка извършена от тях работа да е безупречна. Да, те обикновено се натоварват твърде много, за да постигнат нивото на съвършенство, което желаят, но това е тема за друг ден. Искаме да поговорим за това как опитът им да бъдат перфекционисти ги превръща в властна и контролираща зодия. Повечето от колегите им са или разочаровани от тях, или се страхуват от тях. Тъй като Девите рядко намират някоя друга освен тяхната работа задоволителна, те винаги се оплакват и мрънкат за качеството на работата, извършена от другите. Те са толкова критични към хората, че тяхното началство ги кара да звучат само злобно и надменно. Тяхната несравнима ефективност е това, което спира хората да споделят какво наистина мислят за Девата.

4. Стрелец

Стрелците са толкова непринудени и безразлични в подхода си, че няма да повярвате колко властни могат да бъдат, докато не ги опознаете отблизо. Огненият знак е избирателно властнически. Те не се интересуват от това да бъдат лидери на работа или дори в своята клика. Но те са доста различни от най-добрите си приятели или партньори. Те искат най-добрите им приятели да бъдат постоянно на разположение и готови да изпълняват командите им. Стрелецът търси само хора, които са любовници, които са гъвкави и са съгласни да бъдат подчинени във връзката. Знакът има и тази вродена способност да кара хората да вярват, че те са тези, които ще спечелят, ако приемат Стрелец като свой „шеф“.

5. Лъв

И двата огнени знака Овен и Стрелец са в този списък с властни зодии. Така че е съвсем естествено да включим и Лъва в клуба. Но Лъвовете все пак са различен тип властници. Тяхното началство произтича от острата им нужда да имат думата в живота на всеки, на когото са скъпи. Те искат да бъдат тези, които ще вземат всички големи решения в живота си. Лъвовете вярват, че знаят най-добре и хората ще спечелят само ако се вслушват в думите им. Тенденцията на зодията да контролира е по-очевидна, когато искат любов и внимание (което винаги е наистина). Ако открият, че хората не са внимателни към тях, те вероятно ще оставят лидерското си аз да блесне.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    8 0 Отговор
    Хората Сме Различни Характери ВсекиЧовек Има Положителни и Отрицателни Черти

    Коментиран от #5

  • 2 Емо

    5 2 Отговор
    За Скорпиона е вярно, но си струва преживяването. Не всички от тях, но повечето са само за ценители.
  • 3 Ами сега?

    4 0 Отговор
    Трябваше да го кажете поне преди 30 години.
  • 4 Таралеж

    4 1 Отговор
    Когато това проклето, инато и упорито овенче е корифей в своята професия, останалите четири изброени просто ще му дишат пушилката....
  • 5 Шаш'ав

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нури":

    Дека одиш бря? До.. реактора и обратно?
  • 6 Койму дреме

    1 1 Отговор
    Веднагана колене
  • 7 Идън

    9 2 Отговор
    Властните и контролиращите имат нарцистичен характер. Храктерът не зависи от зодията. Той се формира още от детството. Психопатният им характер включва като средство и манипулация- силно его- липса на емпатия и др. Страхът им е да не загубят контрола и властта- да не бъдат избутани на заден план. В детството си те не са ограничавани- но и не са прегръщани . Затова най- често са сами ако престъпват границата на разумното.