Last news in Fakti

28 Януари, 2024 14:23 3 582 21

Бившият мъж на Гала я тормозел психически

  • гала-
  • бивш мъж-
  • константин будев-
  • психически тормоз-
  • грешка

Тв водещата определи брака си с бизнесмена като „грешка на младостта“

В онлайн поредицата „Важното за теб“, Гала открехна завесата на личния си живот пред Ники Кънчев. Тя рядко коментира проваления си брак с бизнесмена Константин Будев, но този път като никога бе доста словоохотлива.

Тя определи брака си с бизнесмена като „грешка на младостта“ и подчерта, че така се случва, когато вярваш, че някои неща ще се променят във времето. В един момент обаче осъзнала, че е правила големи компромиси. Преди да се разведат официално, с бившия ѝ съпруг минали през доста тежък период и дори се опитали да спасят връзката си с посещения при брачен консултант, но отношенията им така и не потръгнали, пише "Уикенд".

Гала споделя, че Будев винаги бил недоволен от нея, а тя давала всичко от себе си. Чувствала се като гледана под лупа. От думите ѝ става ясно, че бизнесменът е бил изключително контролиращ и постоянно изтъкващ недостатъците ѝ, за да я притиска психически.

За да се откъсне от семейните си проблеми, плевенчанката се отдала изцяло на ангажиментите си в телевизията. Именно работата, която много обича успяла да я съхрани в трудните моменти.

Излишно е да споменаваме, че блондинката не пази приятни спомени от първия и брак, но не пропуска да подчертае, че най-хубавото, което ѝ се е случило от него, е дъщеря ѝ Мари. Но това е едната страна на монетата. Според близки до Будев, навремето Гала го зарязала, защото бил закъсал в материален план и бил пред фалит. Когато затънал, тя не го подкрепила, а направо го натирила и скоро започнала връзката си с много по-младия от нея Стефан Николов.

След развода Константин страни от светлините на прожекторите. Фалира и не успява отново да си стъпи на краката. Преди 2 години се ожени за една от най-известните банкерки у нас – шефката на ДСК Диана Митева, с която имат романтични отношения отдавна, но не бързаха да ги официализират. Засега бракът им изглежда успешен.

Макар Гала и Стефан Николов да нямат брак, са заедно от 14 години. Преминали са през много тежки моменти, както и през хубави такива и твърдят, че се чувстват като истинско семейство. Понякога се появяват слухове, че Стефан ѝ кръшка, но той разбира се отрича и не спира да я хвали по интервюта. Той обаче така и не поиска да има дете от Гала.

Блондинката непрекъснато се опитва да опъва бръчки и се подлага на всевъзможни корекции, за да изглежда добре. Напоследък дори мълвата понесе, че е сложила и по-големи импланти в бюста си, предвид факта, че е видимо наедрял.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГАЛЬО🤓

    20 0 Отговор
    А МЕН МЕ ТОРМОЗИ ФАКТА ЧЕ
    СУХАТА ПАСТА ПОЕВТИНЯВА А
    ВОДАТА ПОСКЪПВА.....😕
  • 3 УРА,,УРА

    39 1 Отговор
    Живота на тази Гала е голяма салата, както и на много такива като нея, които гледат на мъжете като извор на пари и материални блага. Как ли тази жена възпитава поколението си?
  • 4 Хачо

    29 4 Отговор
    Тоя грозник Стефан и изневерява ежедневно. Потвърдена информация.
  • 5 Да се

    26 1 Отговор
    беше живяла на село !
  • 6 Неприятна жена тип кифла

    36 2 Отговор
    Човек по добре да не среща такава жена като тази

    Коментиран от #7

  • 7 Момиче на късмета

    34 1 Отговор

    До коментар #6 от "Неприятна жена тип кифла":

    Два картофа не може да обели изпържи, но с претенции🥴
  • 8 Да,да

    29 1 Отговор
    Не я слуша главата от ранна плевенска възраст.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гала

    22 3 Отговор
    И цяла нощ ме Е. в Г. , и на сутринта ми вика каква страшна П. съм била .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Илиев

    8 28 Отговор
    Гала е страхотна успяла и ценена жена.Фина,интелигентна и не случайно е на екран повече години от всеки.А вие късопишковци,които никога няма да се докоснете до такава жена викайте на гроздето кисело колкото си искате и после пак при чучелото си вкъщи...и яко порно :))))
  • 13 Бабов

    25 2 Отговор
    И Гала е вече баба, а и досадна. Тя никога не е била артистична, интересна,културна, елегентна,за ерудиция да не говорим.
  • 14 Плевин дагеа

    18 2 Отговор
    Я, по-добре да хваща влака за Плевен и да се връща и да заживее примерно в Долни Дъбник- ще сее тикви, ще дои оввце, ще гледа домати и краставици. Много станаха такива като нея в София.Личи и, че е провинциалистка.
  • 15 Блондинка

    19 1 Отговор
    Ало,стига с лъжливите определения блондинка- всички виждат ,че е боядисано канарче-селянка,а може и сигънка да излезе,ако се разрови и има изкуствени зъби като оня татуритнитопковец....

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Цанков

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "Блондинка":

    Самото и предаване е скучно , макар, че почти не го гледам. Прилича на селска вечеринка, на която всеки разказва нещо, каквото чул, в случая- каквото прочел в интернет.Скука, простотия, ниска култура, обслужва елементарните хорица.
  • 18 Фалита

    11 1 Отговор
    Повечето издания писаха, че го е зарязала след фалита !
    Така че да не се прави на много "тормозена" ! :)) А може и да я е изнасилвал, а !? :))
    Ама с цици без интелект - толкова ! Сега не ми разправяйте само че "предаването" което "води" е нещо !!!
  • 19 Зрител на НОВА

    12 1 Отговор
    А тая Гала ме тормози всеки ден от екрана мен психически. И физически даже щото като я видя само и ма избива ортикария и почвам да са чеша.

    Коментиран от #21

  • 20 ......па

    4 0 Отговор
    Истината е,че Гълъбинка разведе Будев заради финансова обезпеченост,а като фалира го заряза.Взе си жиголото Стефчо защото е хитрец и я ласкае не, че той не и изневерява, но го търпи защото друг млад няма да и върже.Взаимно удобни са си,тя му осигурява пари и връзки срещу придружаване,а той това само иска.
  • 21 хихи

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Зрител на НОВА":

    Даже предизвиква еректилна дисфункция и у мъже и у жени...