Last news in Fakti

30 Януари, 2024 16:45 2 927 10

"Като две капки вода" се завръща: Ето кои звезди ще участват в благотворителната вечер

  • като две капки вода-
  • нов сезон-
  • благотворителен концерт-
  • нова телевизия

Любимото шоу за звездни преобразявания се завръща в ефира на NOVA тази пролет с дванадесети сезон

"Като две капки вода" се завръща: Ето кои звезди ще участват в благотворителната вечер - 1
Снимка: Facebook

Любимото шоу за звездни преобразявания “Като две капки вода” се завръща в ефира на NOVA тази пролет с дванадесети сезон. След хитовите 11 сезона и цели 148 живи предавания, най-успешното развлекателно предаване в историята на българската телевизия ще посрещне новите звезди, които ще се борят за титлата „Най-добър имитатор“. Неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще отведат зрителите и участниците на най-очакваното и уникално музикално приключение с неподражаемото си чувство за хумор.

Преди официалния старт на дванадесетия сезон на шоуто, зрителите ще видят благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, която NOVA осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България. След големия успех и събраните средства за три от инициативите на Детския фонд на ООН миналата година, този път благотворителното издание застава зад каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми. На 18 февруари (неделя) в 20:00 часа под прожекторите ще излязат 8 уникални дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава различните специалисти - социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    6 9 Отговор
    Браво

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 2 АРЕС

    17 6 Отговор
    Ще участват до болка досадни,некадърни,нагли и противни физиономии от които ни се повръща,приятно гледане селяндури и чалгари.

    Коментиран от #4

  • 3 Пресладена баклава

    14 4 Отговор
    Имитиращ продукт. Шоу за певци имитатор. Браво, това си можем българите, това правим. С водещ комика лигльо рекламират със Стоичков хазартни игри. Липсва ми безплатния Слави Трифонов, като завършек на пошлостта и възраждането на врачанския диалект.
  • 4 Гого

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "АРЕС":

    Гледай си турските сериали

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Бегай !

    14 3 Отговор
    Некъпания арменец прави бардак със стари ку.ви.Нещастници.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гочо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гого":

    Ако за тебе единственият избор е м/у тоз сеир и турски сапуньки - приеми моите искрени и най-дълбоки съболезнования!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.