Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 12:57 1 037 4

Роби Уилямс се кани да си купи футболен отбор?

  • роби уилямс-
  • певец-
  • футбол-
  • футболен клуб-
  • футболен отбор-
  • великобритания

Британският изпълнител дори е готов да заснеме риалити шоу за начинанието

Роби Уилямс се кани да си купи футболен отбор? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският певец Роби Уилямс планира да купи футболен клуб и дори се говори, че подготвя риалити шоу за него.

49-годишният артист открай време е фен на футболния клуб "Порт Вейл". Британското издание Mirror предава, че Роби може да тръгне по стъпките на актьора Райън Рейнолдс, който заедно с неговия колега, Роб Макелхенни, купиха "Рексъм" през ноември 2020 г.

Подобно на Райън и Роб, които участват в спортната документална поредица "Добре дошли в Рексъм", разказваща за съдбата на клуба, Роби също може да се появи пред камерата, ако вземе "Порт Вейл". Говори се също, че така клубът би имал повече надежди за успех в лигата. Все пак именно това се случи с "Рексъм", след като бяха придобити от холивудската звезда. Mirror допълва, че по този начин британецът ще провокира огромен интерес към клуба.

Междувременно запознат със сделката съобщи пред в. The Sun: "Към Роби е отправено официално запитване, за да се разбере дали е заинтересован. "Порт Вейл" си остава една от най-големите му любови и винаги е мечтал да се включи по-активно. Поддръжниците на клуба смятат, че той ще направи "Порт Вейл" отново основен играч."

Междувременно бившият член на групата "Take that" бе обявен за президент на клуба през уикенда. Той е играл за него през 2001 г. и е помагал за дизайна на фланелките. "Чувствам, че трябва да направя повече на това място", каза самият Роби Уилямс относно потенциалната сделка, пише dir.bg.

Докато се разпространява тази нова обаче, самият футболен клуб излезе с официално изявление относно слуховете. В социалната мрежа X "Порт вейл" съобщи, че не са водени разговори с Роби Уилямс за евентуална покупка. Те допълват, че той не е правил и предложение, нито оферта за такова нещо.

"Порт Вейл" пояснява, че Роби и една от настоящите собственици на клуба - Керъл Шанахан са изразили интерес да участват в различни проекти, свързани с клуба, но единствено с цел повишаване на интереса към него и общото му състояние. Футболният клуб запазва своите собственици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    1 0 Отговор
    Два да си купи!
  • 2 Варна

    1 0 Отговор
    Аз се каня да си купя една морена
  • 3 провинциалист

    0 0 Отговор
    "49-годишният артист" - не е артист, певец е.
  • 4 така е.

    1 0 Отговор
    Отбор може да си купи,но ръст-не.Вижте на каква маймуна прилича.