Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 07:00 4 084 0

Дневен хороскоп за 08.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Раците да са максимално съсредоточени днес

Дневен хороскоп за 08.02.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете да видите и чуете всичко, което ви се иска. Следобед ще уталожите нервността и ще успеете да постигнете хармония около себе си.

Телец

Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на партньора си. Поне днес нарушете тази тенденция, защото май връзката ви започва да се пропуква.

Близнаци

Ще се наложи да говорите много повече от обикновено. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Май ще трябва да се научите да казвате "не".

Рак

Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Лъв

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Дева

Действията ви ще са доста странни и хаотични. Дано имате някакъв план, че по този начин нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни начини.

Везни

Насочили сте цялата си енергия, за да спечелите допълнително средства - парични или други. Мислете мащабно, не се оставяйте нечии общо взето логични думи, да ви заблудят.

Скорпион

Достатъчно смели и решителни сте да постигнете целите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват и да ви последват дори. Просто действайте, не губете инерция в празни приказки.

Стрелец

Още не е настъпил активният момент да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте фактите. Изводите ще можете да си направите съвсем скоро.

Козирог

Ще се чувствате най-удобно на място, където царят хармония и красота. Няма да е лесно да го откриете, но нищо не ви пречи да го създадете сами. Така поне със сигурност ще получите каквото искате.

Водолей

Имате богато въображение. Използвайте го, за да разкрасите света около вас. Ако пък някой у вас - майка, баща, тъща, свекърва не ви позволява да рисувате по стените, има и други начини за постигане на ефекта, само не се отказвайте.

Риби

Ще се чувствате удобно на място, където всичко си е по местата и ви дава не само усещане за сигурност, но и някакъв смисъл. Макар да ви се иска да сте различни и оригинални, ще постъпвате и ще мислите твърде традиционно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА