Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 10:15 970 13

Лео Бианки: 2024 година започва много добре, отвaрям школа за готвачи

  • лео бианки-
  • школа-
  • готвачи

Там ще се преподават лекции за професионалисти и непрофесионалисти

Лео Бианки отваря школа за готвачи в България. "2024 година започва много добре, защото съм подписал договор, за да отворя школа за готвачи - за професионални и непрофесионални. Там ще поканим готвачи от Европа, например Испания, Италия, може да е извън Европа, разбира се. Защото един готвач никога не спира да научи", посочи той.

"Ще има български готвачи, които ще изнасят лекции за аматьори, които искат да научат малко българската или чужда кухня. За мен здравословна е храната, която балансирано смесва въглехидрати, протеини и мазнини заедно", каза още кулинарят пред NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мани мани

    10 0 Отговор
    Ти пък си един готвач ... да пази Господ!
  • 2 Последния Софиянец

    6 0 Отговор
    Ще се учи да готви в школата.
  • 3 Последния Софиянец

    10 0 Отговор
    Понеже е голям готвач му фалира заведението.
  • 4 Мара отварачката

    3 0 Отговор
    Един път му опитах от манджите и повече не повторих. Друга си е да похапнеш в заведението на последния софиянец. ;)

    Коментиран от #6

  • 5 Академик Професор Доктор

    8 0 Отговор
    Ох, за момент си помислих, че ще отваря школа за български език.
  • 6 Последния Софиянец

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мара отварачката":

    Мерси пич. То повечето идват за алкохола и надарените млади сервитьорки. Ти да не си от партията на Кокорчо?

    Коментиран от #7

  • 7 Мара Отварачката

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Аз съм Мара дето ти пях на ,, микрофона,,
  • 8 Чичи

    5 0 Отговор
    Този е готвач колкото "Нотариуса" ще се върне от оня свят.
  • 9 Чиракуване

    2 0 Отговор
    Ау , темата с професионалните курсове в България ми е любима. Удивително е как през годините на демокрация чиновниците съсипаха последователно първо висшето образование ,а след това и занаятите. ЦПО-тата безконтролно разрешават на всякакви салони да провеждат курсове, без да имат назначен маникюрист на трудов договор. А МОН охотно печата дипломи и ги раздава на килограм. Салонът няма ангажимент да осигури модели , върху които да се практикува, курсистът сам си ги търси, въпреки че е платил. Но те се мръщят на 2000 лева, за тях са нищо ! Освен това едно време се ЧИРАКУВАШЕ след като завършиш курс .Сега салонът тя изхвърля като мръсно коте и ти тръгваш по салони да си търсиш работа с ясното съзнание ,че не умееш нищо. Освен ако нямаш късмета да те вземат роднини или приятели на работа. Лео е добър готвач , дано да е добър учител , защото двете неща коренно се различават. Дано да разполага и с Методология за обучение и да включи повече практика в ресторанти, защото държавните курсове имат многого малко практика, набъкали са излишни премети като Чужд език, Бизнес предпиемачество и др, които се учат още в гимназията.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ......па

    4 0 Отговор
    Лео Бианки-набеден певец,набеден готвач, и в някакво риалити май беше.Посредствен италияно дошъл да търси на хляба мекото у нас.В друга държава щеше да е само разносвач на пица.
  • 12 италиано

    4 0 Отговор
    Некадърен пицаджия ще отваря школа за готвачи ???? Това само в България може да се случи.
  • 13 черпаклия

    2 0 Отговор
    школа за тъпаци ли щял да отваря лео нема нужда да школуваш тъпаците в бг остави ги да си бъдат единствени и неповторими