Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 13:58 2 226 14

Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо заживяха заедно

  • майли сайръс-
  • макс морандо-
  • гадже-
  • живеят заедно-
  • певица

Двойката е заедно от 2021 година, като напоследък нещата между тях стават по-сериозни

Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо заживяха заедно - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Изглежда, че Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо са направили голяма крачка напред. 31-годишната певица и 25-годишният барабанист живеят заедно, съобщава източник пред PEOPLE.

"Тя е много щастлива с него," казва източникът и допълва: “Майли се е променила много през последните няколко години. Тя изглежда по-спокойна и хармонична. Всички обичат Макс. Той е страхотен човек, а тя е много щастлива с него. Той пази личния си живот и не обича да се появява в пресата. Това е добре за нея."

Сайръс завоюва голяма победа на 66-ите годишни награди "Грами" в неделя, като спечели първата си награда "Грами" за най-добро поп солово изпълнение и второ грамофонче за запис на годината за летния ѝ хит "Flowers". Тя се качи на сцената, за да изпълни хита, по време на което се появи с впечатляваща сребриста визия, наподобявайки покойната икона Тина Търнър.

Майли отправи благодарствено послание към гаджето си в речта си по приемането на наградата. В допълнение към благодарността към екипа си, изпълнителката на "Wrecking Ball" благодари на майка си Тиш и сестра си Бранди, които седяха в публиката, както и на Морандо, когото нарече "моята любов."

По време на събитието двойката беше заснета да се целува, докато седеше заедно по време на церемонията със семейството на Майли Сайръс.

За пръв път се заговори за връзка между поп звездата и Морандо през 2021 г., когато тя беше водеща на нейното специално предаване на NBC Miley’s New Year's Eve Party. Те бяха снимани да се държат за ръце зад кулисите и да танцуват заедно.

Преди това двойката беше видяна да присъства на модното шоу на Gucci "Love Parade" в Лос Анджелис през ноември 2021 г., а двукратната носителка на "Грами" сподели снимка, на която са заедно по време на събитието, в своя Instagram. Морандо също така допринася за албума на Майли - Endless Summer Vacation, като получава авторски и продуцентски права върху песните Handstand и Violet Chemistry. А през март 2023 г. Сайръс и Морандо се появиха заедно на ревюто на Versace в Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз бих

    7 0 Отговор
    заживял с тях!!!
  • 2 Абдул от Кабул

    10 6 Отговор
    Както си е заголила венците, би станало перфектното бостанско плашило от нея.
  • 3 Идън

    20 5 Отговор
    Облеклото на Майли е вулгарно и няма нищо общо с Тина Търнър. Тина беше огън и страст- но никога не е изглеждала като евтина танцьорка на бели денс.

    Коментиран от #4

  • 4 Да де, ама

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "Идън":

    Тина е църна...
  • 5 цумбрум

    12 1 Отговор
    Да се подстриже това момче,че могат да го объркат с Майли и да му направят прическа с къдрици,навити с маша.
  • 6 Жайме

    15 1 Отговор
    Тина може и да е църна ,но не ходеше по концерти, както майка й я е родила. Имаше някаква спирка,а сегашните холивудски певици и актриси спирки нямат.

    Коментиран от #14

  • 7 мъкаааа

    8 0 Отговор
    Голотии и татуировки. Свят на "изкуствата". Голата Маха пасти да яде.
  • 8 тя и тая е плоска тъй че

    12 0 Отговор
    кой от двамата е мъжа ?
  • 9 Не ми се обяснява, накратко

    10 0 Отговор
    и това изчадийце е масоно-разпространяващ продукт на простотия/разголване/лгбт ценности и всякакви т.н. болни извращения, чрез които си налагат над обществото техните "виждания" за външен вид, поведение и т.н.
  • 10 Обективен

    10 0 Отговор
    нарочно са й казали да се хване с пдрстче, както и оная меган фокс за да дават път на обратните - всичко е ПР и заповеди от ГОРЕ
  • 11 прекалено късо

    8 0 Отговор
    вижте, че всички масоно-поклонници ( рапъри / певци / Артисти/актриси ) разхождат със себе си по едно чучело - дали ще е чисто голо, уродливо облечено, естествено дълбоко лишено от морал - хомосесуално или открито мозъчно болно - и тая , и оная Фокса, и оня "рапър" къде се разхожда с откровен буклук, облечен в мрежа по улиците за да насажда в обществото техните "ценности" , след които децата ви да излязат в тоя вид навън, разбира се. И го постигат - а обществото деградира !
  • 12 Рики

    11 0 Отговор
    Как на 31? Този бухал прилича на леля от предградието.
  • 13 Кака

    9 0 Отговор
    Мйли къде го намери този измислен мъж, очаквах да е някой истински мъжкар
  • 14 Люба

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Жайме":

    Тина също имаше голотия