Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 07:00 3 782 1

Дневен хороскоп за 12.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Лъвовете лесно ще губят самообладание заради дреболии

Дневен хороскоп за 12.02.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Каквото и да се случва, опитайте се да бъдете благодарни. Благодарността стопява и критиката, и недоволството, и гнева. Благодарността е онази сила, с която чудеса може да сътворите. За какво сте благодарни?

Телец

Необичайните неща може повече да Ви стреснат, отколкото да Ви зарадват. И все пак, постойте, подишайте и се опитайте да се погледнете отстрани. Обикновено върши работа.

Близнаци

Днес ще ви се наложи да проявите по-голяма финансова изобретателност, качество, което определено Ви е присъщо. При това няма да Ви липсва ентусиазъм, за да се справите с тази непосилна задача и в крайна сметка сигурно ще успеете.

Рак

Първата половина на деня е по-скоро благоприятна и даваща енергия и сила за действие. Следобедът носи повече рязкост, раздразнителност, гневливост. Най-добре не планирайте важни неща по това време.

Лъв

Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. Импулсивността ви ще доведе до необмислени постъпки. Не бъдете прекалено разточителни.

Дева

Доста грешни изводи ще правите днес и то на базата на неизяснени факти. Бъдете по-премерени в думите си, особено ако обвинявате някого. Нали знаете, че понякога думите може да са много опасни.

Везни

Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.

Скорпион

До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.

Стрелец

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Козирог

Определено ще сте за пример в работата, както винаги впрочем. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на вас ще ви е по-лесно впоследствие.

Водолей

След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред . Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, трябва да релаксирате, защото ще има още неща за вършене.

Риби

Ако заниманията ви са свързани с творчество, то днес имате възможност да направите нещо наистина значително. Обаче нищо не ви пречи, дори работата ви да е абсолютно тривиална да подходите творчески към нея, може би ще е интересно.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    0 0 Отговор
    Хубав ден!