Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 11:58 2 226 5

Денислава и Мартин - Елвиса от "Игри на волята" влизат заедно в "Един за друг"

  • мартин николов - елвиса-
  • елвиса-
  • денислава-
  • денислава велкова-
  • игри на волята-
  • един за друг-
  • подкаст

Денислава ще води официалния подкаст към шоуто за влюбени

Денислава Велкова, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на “Игри на волята”, ще бъде водеща на официалния подкаст на “Един за друг”, който ще носи името “Един без друг”. Тя е участвала и в сезон 2 на най-позитивното любовно риалити с тогавашния си приятел Дани, но отпадна на крачка от финала. Първите два епизода на подкаста “Един без друг” ще се излъчат веднага след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари.

Първите гости в подкаста са добре познатите и обичани от зрителите на “Един за друг” - Криси и Арти от сезон 4. Те ще разкажат за първите си впечатления от новите двойки.

Вторият епизод на “Един без друг” ще събере Мартин Николов - Елвиса и Денислава в едно студио за първи път след “Игри на волята”, въпреки противоречията помежду им след края на формата. В коментарния епизод ще участва още певицата Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити.

В “Един без друг” двойките от сезон 5 ще се явят на поправителен при Денислава, която ще провери какво са научили от участието си във формата. Те ще дадат първото си онлайн интервю в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на всеки епизод на “Един за друг” в ефира.

„Развълнувах се, когато разбрах за възможността аз да водя подкаста на “Един за друг”. Върна ми най-хубавите спомени, а с участниците ще се потопя отново в предаването. Ще мога да го изживея за втори път. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме. Дори и двойки, които имат проблеми е добре да преминат през формата, защото научават дали могат да бъдат един за друг или са по-добре един без друг“, разказа Денислава при гостуването си в “Събуди се” по NOVA.

Премиерните епизоди на “Един за друг” ще завладеят ефира на 14 и 15 февруари от 20:00 часа по NOVA. След това, петият сезон на най-романтичното риалити ще продължи да се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Предаването ще предизвика силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в преследване на победата и награда, която може да достигне до 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сивата котка

    16 0 Отговор
    И след този формат двамата в "Бразди".
  • 2 българин 777

    15 0 Отговор
    колкото са по противни толкова са по нагли нахални и се врът навсякъде сигурно ще има някой да ги гледа все пак сме в българия
  • 3 ами,

    13 0 Отговор
    На тази с кокошия мозък и на този с огромното его за когото жадни за медийна слава няма да отделя и 5 минути от времето си.
  • 4 Вакуум

    6 0 Отговор
    Денислава с вакум в главата ще води подкаст.. Мъкаа
  • 5 Не,благодаря

    3 0 Отговор
    Новия сезон на старото повръщано ще забавлява блеещите в захлас овчици със сметнали очици.