Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 14:56 999 2

Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует с "Нов смисъл" (ВИДЕО)

  • кристо-
  • лора караджова-
  • дует-
  • песен-
  • видео

Дуетът пусна общата си песен в събота вечер

Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует. Песента им „Нов смисъл” беше представена премиерно в You Tube в събота вечерта и се радва на голям интерес. Само след няколко часа тя влезе в трендинга на мрежата за видеосподеляне и буквално заля другите социални мрежи, като коментарите под нея са: „Много време чаках нов дует. Добре, че се завърнахте”, „Ще има хубава музика явно да слушаме пред 2024. Браво”, „Често слушам старите ви парчета. Колко само исках да се завърнете! Бъдете здрави, творете с пълна газ, липсвахте на българската публика” и още много в същия дух.

„Нов смисъл” е създадена с пулса на модерната R’n’B и поп музика, но е запазила и характера на парчетата, с които България заобича Кристо и Лора. Посланието на песента е любов, грижа и че човек никога не трябва да се предава в любовта, а да търси нов смисъл.

Видеото към "Нов смисъл" включва зашеметяващи визуализации - от очарованието на красивите жени до рева на диви спортни коли. Как тези кадри кореспондират с посланието? “Луксът е следствие от успеха. Той не е нещо лошо. Луксът не трябва да се избягва, ако се подчертае как се стига до него. И че той е просто едно следствие от добре и честно свършена работа. Той не трябва да е самоцел. Не е нужно да се бяга от него, не е нужно да се бяга от секса. Ние всички сме хора, ние така правим хора. Но има разлика между вулгарното и в лукса, и в секса. Т.е. това са неща от живота, въпросът е как подхождаш, как ги комуникираш и какво казваш на хората с тях”, обяснява Кристо.

Двамата с Лора Караджова преплитат своите професионални пътища през 2012 г. и до 2015 г. имат четири №1 сингли в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета. Предстои да се обявят първите дати от тяхното национално турне, с което ще зарадват много от техните фенове.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    1 0 Отговор
    Ни мога да издаржа да ги чуа тиез менчита.
  • 2 Механик

    2 0 Отговор
    Не съм чувал песента "Нов смисъл", но съм абсолютно сигурен, че песента няма грам смисъл.
    Готов съм да се обзаложа на 10 бутилки "Белуга" и 10 буркана чер хайвер!