Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 08:44 1 189 13

Виктор Стоянов призна, че танцува, само като е пиян

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • денсинг старс

Ергенът е един от участниците в новия сезон на "Денсинг старс"

До старта на новия сезон на "Денсинг старс" остава съвсем малко, а изненадите в него от страна на новите участници, явно още отсега ще предизвикват интереса. Особено пък, когато те си признават, че нямат нищо общо с танците.

Такъв се оказа случаят на Виктор Стоянов, когото зрителите познават от участието му в романтичното риалити "Ергенът". Сега той се впуска в ново предизвикателство и ще трябва да танцува, дори и да не може.

"Притеснявам се, да, защото като бивш спортист съм доста отдаден и осъзнавам, че имам много да уча. С танците съм доникъде. Никога досега не ми се е налагало да танцувам, въпреки че съм бил на много събития, на които са ме карали да танцувам", призна той в ефира на bTV. И добави нещо, което със сигурност не само ще предизвика редица коментари, но и ще прикове вниманието върху него оттук нататък.

"В клуб танцувам, само когато съм много пиян", заяви Стоянов на въпрос не танцува ли поне, когато ходи на клуб. Отговорът му няма как да не заинтригува, предвид, че влиза в танцувално шоу.

"Иначе тренирам по три часа - от понеделник до петък. Не смятам, че напредвам достатъчно в танците, но давам всичко от себе си", все пак загатна за усилията си той.

"Приех да участвам в "Денсинг старс", защото много обичам музиката, освен това моята партньорка твърди, че имам усет. Според мен е по-снизходителна, за да запази мотивацията ми. Знам, че тепърва ще вкарват нови стилове и движения, а аз с тези едва се справям. Сигурно ще разсмиват много зрителите."

На въпрос дали му се е налагало някога да сваля жена с танц, Стоянов заяви:

"В живота, за щастие, не ми се е налагало да свалям жени с танци, щеше да бъде интересно. Но винаги съм се възхищавал на хората, които танцуват, и съм искал да се занимавам, но никога не съм го правил. Не съм осъзнавал колко е трудно. Явно не съм се занимавал, защото не съм искал да предприема излишни рискове."

В "Денсинг старт" освен Виктор Стоянов, влиза и Папи Ханс, с когото Стоянов се оказа и много добър приятел - двамата наскоро бяха заедно и на почивка в Занзибар. А много скоро ще бъдат и конкуренти.

"С Папи Ханс сме добри приятели и за мен е облекчение, че и той участва в "Денсинг старс". За разлика от мен обаче, той е много танцувален, отпуска се в ритъма на музиката. С него всяка сутрин тренираме в 6:30 - 7 във фитнеса, после отиваме на уроци по танци и така. Става все по-тежко."

И за финал Виктор Стоянов открехна малко завесата и за нещо ново, с което вероятно тепърва ще се опитва да впечатли аудиторията - "Снощи късно вечерта се прибрах от Варна, където с Мариан Вълев снимахме едно автомобилно риалити, предаде show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е46ца

    21 1 Отговор
    Тоя грозник , да спрат да го лансират само по тая телевизия.Толкова прост човек , рядко се среща.
  • 2 българин 777

    7 2 Отговор
    този като при някой идиоти първото дете е най гледано
  • 3 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    16 1 Отговор
    Значи да си правим извода, че постоянно танцува...
  • 4 СвръхАз

    10 2 Отговор
    Гуспудин хей гeй
  • 5 Механик

    13 1 Отговор
    "В клуб танцувам, само когато съм много пиян"
    "Иначе тренирам по три часа - от понеделник до петък.
    Само три часа ли пиеш бе? Глей са не разсъхнеш!
  • 6 Предложение

    10 4 Отговор
    Той по-добре да признае друго, което ги вълнува хората - Хей ли е или не е Хей?
    И ако не е Хей, защо се държи като Хей?
  • 7 дзверо

    10 0 Отговор
    Танцува!? По-скоро хвърля къчове.
  • 8 БРАВО

    5 0 Отговор
    Правилно казаха в коментар по-нагоре за него,... от посредствено момче направихте медиен герой.
    По 3-3 поста за него всеки ден,... видяхме ми интелекта още преди години
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Като прочете няколко чашки с ноти и ще почне да танцува .
  • 10 мнение

    8 0 Отговор
    това грозно и гнусно нищо е пияно по рождение и защо го лансират толкова много тоя не става дори за каруцар а ни го натрапват всеки ден по телевизиите
  • 11 мнение

    8 0 Отговор
    това грозно и гнусно нищо е пияно по рождение и защо го лансират толкова много тоя не става дори за каруцар а ни го натрапват всеки ден по телевизиите
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.