Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 07:25 4 209 5

Дакота Джонсън се облече в мрежа за премиерата на "Мадам Уеб" (СНИМКА)

  • дакота джонсън-
  • рокля-
  • мрежа-
  • мадам уеб

Роклята на актрисата не остави много на въображението

Дакота Джонсън се облече в мрежа за премиерата на "Мадам Уеб" (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Актрисата Дакота Джонсън заложи на доста предизвикателен и разголен тоалет, за да мине по червения килим за премиерата на новата си кинолента "Мадам Уеб". Мрежестата рокля, която напълно кореспондира със заглавието на филма, определено не остави много на въображението.

С визията си 34-годишната актриса, чиято звезда изгря във филма "Петдесет нюанса сиво", върна феновете към спомените им за героинята ѝ в еротичната трилогия, която през по-голямата част от времето се появяваше пред камерата, както майка я е родила. Все пак за червения килим Дакота беше подбрала тоалет, който не разкриваше напълно гърдите и интимните ѝ части, заради което и мнозина определиха стила ѝ като провокативен шик.

Сребърната, мрежеста рокля беше изработена от искрящ, сребрист материал и беше с много дълбоко деколте. За да спази приличие тя беше заложила на изрязано боди в телесен цвят, като беше максимално минимализирала аксесоарите, с които да завърши цялостната си визия.

Във филма "Мадам Уеб" Джонсън е в главната роля на Касандра Уеб, за която наскоро разказа в интервю за "L'Officiel".

"За мен беше интересно, че суперсилата на главната героиня е нейният ум и най-вече, че е жена. Това е образ, зад който бих застанала. Много е истинско за мен и е наистина секси. Мисля, че умовете на жените са невероятно мощни, така че мисля, че това е повече от филм за супергерой. Това е по-скоро психологически трилър", споделя Джонсън.

На червения килим към нея се присъедини звездата от "Еуфория" Сидни Суини, която също беше заложила на мрежеста рокля, пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    11 6 Отговор
    Секси е
  • 2 1111

    6 7 Отговор
    Безвкусица!
  • 3 Анонимен

    4 1 Отговор
    Искам да видя засмяна!
  • 4 Кадир

    4 4 Отговор
    Изглежда супер! Браво! Едно то нещата, които одобрявам в западната култура е развратяването на жените. Идеално е за всеки мъж, защото може предварително да види какво ще купува, но вече не е задължен да го храни. Прави деца на килограм, държавата и "силните жени" да си ги хранят. Нали семейство не ни трябва. Лесно се хващат женските така и още по-лесно се пускат, защото отдолу има нови на конвейр, които видиш ли те казвали на татко и мама, че сами решавали.
  • 5 виждам

    3 1 Отговор
    повлекана