Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 12:31 542 1

Автографи на "Бийтълс" се продават за 100 хил. долара

  • бийтълс-
  • автографи-
  • продажба-
  • колекционери-
  • колекционер-
  • джон ленън-
  • сума-
  • цена

Лист с автографите и на четиримата членове на "Бийтълс" се продава от водещ сайт за 100 000 щатски долара

Автографи на "Бийтълс" се продават за 100 хил. долара - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Автографите и на четиримата членове на "Бийтълс" са обявени за продажба в интернет пространството. Сайтът Momentsintime, който е един от лидерите в продажбата на автографи на известни личности в САЩ, е обявил за продажба лист хартия, на който са се подписали всички четирима членове на групата - Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар.

Цената на листа с историческите подписи е обявена на крупните 100 000 долара, информира светското издание TMZ.

Хартията, върху която са се подписали, е на американската авиолиния American Airlines. А таблоидното издание посочва, че именно заради подписа на Маккартни, който се намира изключително рядко, цената на листа е толкова висока.

Първоначално автографите са били дадени на Бес Колман, която е работила като публицист в компанията EMI Records, с която е работила навремето с групата. Това се вижда и от адресирането на музикантите към нея - те пишат в пожеланията си "Скъпа Бес" или "Скъпа Беси".

Вещите, свързани и използвани от членовете на "Бийтълс" са гореща стока сред колекционерите и феновете на бандата.

Daily Mail припомня, че неотдавна стар вестник, използван от Джон Ленън, за да фалшифицира автографите на останалите членове на бандата, е бил предложен за продажба за 1500 паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васко делчев

    0 1 Отговор
    Каква биография може да има една посредствена група със съмнителни музикални качества!!! Пет пари не бих дал за тях... Четете книгата комитет 300 за да разберете кои са тези бръмбари...