Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 16:45 3 862 7

Тези 4 зодии предпочитат тайните връзки

  • зодии-
  • връзки-
  • любов-
  • тайна връзка

Ето кои са те

Тези 4 зодии предпочитат тайните връзки - 1
Снимка: Shutterstock

Любовта, сложна и очарователна емоция, приема различни форми в живота ни. За някои това е отворена книга, докато за други остава забулена в мистерия.

Скорпион

Скорпионите, известни със своята силна страст, често се впускат в тайни любовни връзки, които са толкова дълбоки, колкото океана. Тяхната мистериозна аура привлича почитатели и те се движат в царството на романтиката с мантия на тайната. Ако установите, че Скорпион се държи необичайно дискретно, под повърхността може да се крие тайна любовна история, пише iwoman.bg.

Близнаци

Близнаците, управлявани от Меркурий, са многостранни и общителни същества. Вродената им двойственост обаче ги прави склонни към тайни любовни връзки. Очарованието, което привлича хората към Близнаците, е същото качество, което им позволява да поддържат тайни връзки. .

Риби

Рибите, управлявани от Нептун, са мечтателни и сантиментални любовници. Въпреки че често изглеждат изгубени в собствения си свят, Рибите таят тайни афери, подхранвани от живото им въображение.

Козирог

Козирозите, водени от амбиция, може да изглеждат съсредоточени върху целите си, но под повърхността те таят страстни любовни връзки. Тяхната дисциплинирана външност крие свят от интензивни емоции и тайни връзки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тайните

    1 3 Отговор
    Връзки полагат основите на вените провали !
  • 2 Тайните

    3 3 Отговор
    Връзки полагат основите на явните провали !
  • 3 Емо

    21 2 Отговор
    Само глупаците имат тайни връзки, останалите си гледат живота без проблеми. Като не искаш някой си тръгни, няма нужда да се води деойнствен живот, уврежда здравето.
  • 4 Скорпион

    10 5 Отговор
    За да имаш тайна връзка се иска акъл това не е за всеки!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Уф!

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Скорпион":

    Много сте интелигентни! Накрая пак себе си сте излъгали.
  • 6 Идън

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Скорпион":

    Да. Не е за всеки- всеки не може да живее в изневяра , лъжи и нечиста съвест. А и колко тайна може да е- явната трябва да е достатъчно заспала или да си и безразличен... Иначе е достатъчен само един поглед и,, тайната,, вече не е такава.... защото това не може да се скрие.
  • 7 Идън

    2 2 Отговор
    Какво се случва ако партньорите в ,, явната,, връзка са от една и съща зодия или са в различни зодии от горепосочените предпочитатели на ,, тайните,,връзки.... Струва ми се, че нещата съвсем ще се завържат и оплетат... Или са квит?