Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 12:57 3 636 0

Съдбовен обрат ще застигне 2 зодии съвсем скоро

  • хороскоп-
  • зодии-
  • зодия-
  • щастие-
  • промяна-
  • обрат-
  • съдба-
  • съдбовни промени

Астролозите са категорични, че тези две зодии ще получат ценен подарък от съдбата до дни

Съдбовен обрат ще застигне 2 зодии съвсем скоро - 1
Снимка: Shutterstock

Подарък от Съдбата – само така може да се опише с две думи какво ще се случи с живота на някои хора през останалите дни от месец февруари. Избрани представители на зодиака ги очакват неочаквани, но невероятни събития, и то само в положителна посока.

Според астролозите неземно щастие ще застигне скоро представителите на точно две зодии, пише jenata.blitz.bg.

„Те ще открият истинското щастие до края на този месец! Очакват ги неподозирани успехи в личния живот“, казват експертите, като допълват, че животът на зодиите ще поеме в много по-добра посока.

Риби

Напоследък Рибите имат „тъмна ивица“ в живота си, но сега всичко ще започне да се подобрява. Интересно е, че ви очаква цикъл от събития, които вие самите не сте очаквали.

В живота ви ще се появи човек, който ще го преобърне с главата надолу. Благодарение на него ще откриете нови аспекти на самите себе си и ще можете да опознаете други версии на себе си.

Първоначално може да ви изплаши, но с течение на времето ще ви привлече. Позволете си да бъдете различни и се насладете на това време.

Телец

Вселената ще бъде благосклонна към Телците и по-специално към личния им живот. Тя ще ви даде човек, с когото ще сте готови да направите всичко. Това вероятно ще бъде единствената връзка в живота ви, която наистина ще цените и ще бъдете истински щастливи.

С този човек ще искате да създадете силно семейство и да имате деца. Астролозите обаче предупреждават, че трябва да сте по-кротки и толерантни, тогава всичко ще ви се нареди.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА