Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 07:00 3 587 2

Дневен хороскоп за 17.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е доста странен за Телците

Дневен хороскоп за 17.02.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Комуникация, информация, общуване, все ключови думи за днешния ден. И едно малко напомняне - погледнете на ежедневните си действия като страничен наблюдател или пък ги направете сякаш сте някой друг. Какво ново ще разберете за себе си?

Телец

Денят е доста странен, със смесени послания. Време за решаване на конфликти, време да кажете нещата каквито са. Не преглъщайте онова, което трябва да бъде изговорено.

Близнаци

Изправете се пред истината в цялата ѝ нелицеприятност. Сами пред себе си бъдете честни и искрени. Ще усетите как сякаш огромен товар пада от плещите ви и си вземате силата обратно.

Рак

Може би ще сте малко неспокойни и напрегнати. Поели сте прекалено много отговорности и това Ви напряга. А самият ден е с благоприятна енергетика. Подходящ за започване на нови дейности. Направете няколко дълбоки вдишвания и издишвания или просто се разходете малко навън. Движението ще намали напрежението.

Лъв

Дори да ви е трудно, ще трябва да поемете отговорност за нещата, да действате и да подтиквате другите към постигането на резултати. Съберете силата си.

Дева

Ден за високи цели. Ден за самоусъвършенстване. Не е нещо ново или непознато за вас, просто е ден да обедините всички детайли, да погледнте целия пъзел и да си дадете сметка къде сте вие в цялата схема.

Везни

Малко далечни ще се чувствате днес и така трябва, защото е време да погледнете на всичко случващо се отстрани и отвисоко. Да се опитате да видите нещата отстрани и да се поздравите за това колко много път сте изминали.

Скорпион

Днес желанията ви могат да бъдат удовлетворени само от другите. Затова бъдете подкрепящи, давайте, за да получите и вие.

Стрелец

Нито ден без осъзнаване е чудесен девиз, който понякога е и ваш, когато не сте въвлечени в някое забавно приключение. Днес е време да подкрепяте и да споделяте другите в техните осъзнавания.

Козирог

Да изберете правилния вариант и точната посока ще се окаже съвсем не лека задача. Важното е да не зацикляте на едно място, а да вземате решения.

Водолей

Любовта може да има много лица и много проявления, за вас същественото е да ги виждате. А както знаете, това става само чрез сърцето. Отворете го.

Риби

Неоценима помощ ще ви окажат близките. Не пренебрегвайте техните съвети. Опитайте да сдържате емоциите си, само ще ви объркат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    1 1 Отговор
    Благодаря Ви

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.