Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 18:48 3 259 1

Класация на най-привлекателните жени според зодиакалния знак

  • най-привлекателни-
  • жени-
  • зодии-
  • класация

Девите са жени, които са много привлекателни, но са на края на класацията

Класация на най-привлекателните жени според зодиакалния знак - 1
Снимкa: Shutterstock

Астролозите ни представят класация на привлекателността на жените според тяхната зодия. Но дори и да не сте „на върха“, това не означава, че нямате шанс да намерите любовта. Говори единствено, че ви е малко по-трудно в общуването с мъжете.

Да не забравяме, че съблазняването е изкуство, което всяка жена може да го научи. Важно е да запомните, че привлекателността се определя не само от външни, но и от вътрешни параметри. Говорим за доброта, гъвкавост на характера, способност да намираме общ език с другите, красноречие и чувство за хумор. И така, дами, ето кои сред вас се считат за най-привлекателни от астролозите.

12 място: Дева

Девите са жени, които са много привлекателни, но са на края на класацията, защото са твърде взискателни и самодостатъчни. Мъжете се плашат от желанието си да ръководят процеса на развитие на взаимоотношенията. Девите поемат твърде много, така че на мъжете може да им е изключително трудно с тях.

11 място: Скорпион

Това са едни от най-мистериозните и непредсказуеми жени, но те имат няколко недостатъка, които могат да отблъснат мъжете. Първо, Скорпионите от нежния пол са много ревниви. Второ, те са невероятно потайни. От тях не можете да очаквате искреност, защото се страхуват да отворят сърцето си.

10 място: Овен

Овните много приличат на Девите по това, че се опитват да поемат контрола в една връзка. Но те имат отлично чувство за хумор и отлично разбират мъжките шеги. Това им дава бонус в ранните етапи на връзката.

9 място: Козирог

Козирозите изглеждат много необичайни, но по отношение на комуникацията с тях трябва постоянно да се подготвяте за тестове. Жените от този знак рядко отварят сърцата си за мъжете, но често са флиртуващи, мили и искрени. За съжаление, понякога прекалено искрените Козирози изпускат пред мъжете думи, които ги нараняват.

8 място: Водолей

Мъжете са объркани, когато не разбират каква иска да им бъде една жена - приятелка или любовница. Те не обичат да решават гатанки, а с дамата Водолей се получава точно така. От друга страна това е доста интригуващо. Затова и жените Водолеи печелят осмо място.

7 място: Телец

Жените Телец мъжете помнят за цял живот. Това са същите тези жени, които имат вродено желание да си „играят с жертвата“. Те се забавляват с чувствата на мъжете, флиртуват с тях само защото искат да забавляват гордостта им, с което си печелят лош имидж. Това обаче не им пречи да са много желани.

6 място: Везни

Тези дами са истински майстори на флирта, ужасно си падат по предизвикателствата. Мъжете смятат, че Везните са ветровити и нестабилни по отношение на лоялността си, но това не е така. Малко хора обаче се ангажират да разберат това, ето защо дамите Везни попадат в средата на класацията по женска привлекателност.

5-то място: Лъв

Лъвовете са едни от най-привлекателните жени в света, които лесно могат да съблазнят всеки мъж, когото си пожелаят. Те лесно могат да поемат инициативата сами. Мъжете ги обожават, но разбират, че Лъвиците са и твърде недостъпни - просто „високо летящи птици“. Затова и тези дами попадат на пето място в класацията.

4-то място: Риби

Това са много женствени натури, които са лишени от грубост и са надарени с невероятна харизма. Рибите са доста умни и мъдри, поради което мъжете до тях често се чувстват глупави. И точно това е, което не позволява на Рибите да се издигнат над четвъртата линия в класацията, въпреки факта, че имат достатъчно чар поне за трето място!

3-то място: Рак

Третото място в класацията на красивите жени е за чаровните и мили Раци, които получават бронз само защото са типични моногамни хора, които не се интересуват от флирт с повече от един мъж. Те провокират представителите на силния пол към нежност и усмивки, но не обичат да флиртуват с всеки.

2-ро място: Близнаци

Приказливи, красиви, с много чувство за хумор и чар, Близнаците са тези, които заслужават среброто в класацията за привлекателност. Мъжете се въртят около тях, защото са непринудени и невероятно лесни за общуване.

1-во място: Стрелец

Стрелците са попили най-доброто от всички жени от другите зодии. Те са общителни и отворени, като Близнаци, много привлекателни на външен вид - също като Везните. И са уверени в себе си точно като Лъвовете. Дамите Стрелец обичат да флиртуват и да печелят вниманието на мъжете, защото това ги прави по-щастливи.

Мили дами, основният враг на успеха ви с мъжете е ниското самочувствие. Не забравяйте, че не е нужно да сте най-добрите във всичко, за да бъдете обичани. Просто трябва да сте искрени!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    1 0 Отговор
    ВСИЧКИ ДАМИ Сте КРАСИВИ