Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 13:41 2 286 10

Учителка на Ергенът Александър: Всички ученички бяха влюбени в него

  • ергенът-
  • александър младенов-
  • учителка

Тя е убедена, че Алек ще прояви своите типични черти и качества - интелигентност, чувствителност, ще бъде кавалер

Учителка на Ергенът Александър: Всички ученички бяха влюбени в него - 1
Снимка: Facebook

Една от най-важните жени в живота на новия ерген Алек Младенов - учителката му от Френската гимназия, госпожа Джемджиева, не спести суперлативите си по адрес на бившия си ученик.

"Като ученик той беше идеален, изключителен, интелигентен, умен, музикален, щедър, чувствителен, успешен. Алек беше подарък за Френската гимназия тези пет години и издигна много имиджа на гимназията", заяви бившата му преподавателка в "Преди обед", предава dir.bg.

Тя разказа, че още с влизането си в гимназията, той още в 8 клас направил самостоятелен концерт, което е било прецедент, тъй като съучениците му обикновено правели това чак в годината на завършването си.

Разбира се, дамата не пропусна да сподели и че ученикът ѝ е бил изключително популярен сред съученичките си, затова и не разбира защо му е да търси любовта в риалити шоу.

"Всички ученички бяха влюбени в него. Това беше проблем в гимназията и извън гимназията. Доколкото аз знам, той нямаше постоянна връзка по това време. Не мога да разбера защо участва в този формат, защото той никога не е имал липса на внимание и любов около себе си. Може би е искал животът му да бъде малко по-интересен", разказа още учителката.

Тя е убедена, че Алек ще прояви своите типични черти и качества - интелигентност, чувствителност, ще бъде кавалер. Тя се надява, че той ще покаже и музикалните си качества. По отношение на жената, която би могла да го впечатли, бившата му преподавателка е категорична, че тя трябва да бъде чувствителна, интелигентна, красива и да разбира от музика. "Той има нужда от сродна душа, която да чувства неговата музика и да я споделя", завърши госпожа Джемджиева.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    15 0 Отговор
    Едва ли са били влюбени в "мъж" трудно наподобяващ на такъв.
  • 2 Трол

    11 0 Отговор
    Затова са го взели в предаването - защото вече е играл един път шоуто в училище и има опит.
  • 3 простотията властва

    13 0 Отговор
    по телевизиите
  • 4 Гуньо Простиа

    10 1 Отговор
    И съучениците му също са били влюбени
  • 5 Сериознооо?

    6 0 Отговор
    Даскалката май му е имала мерак,ама пусти закон...И тоя,ако е толкова хинтелигентен като как може въобще да очаква да попадне на свястна мома в подобно предаване като в живота досега не е успял?
  • 6 Мдааммм

    8 0 Отговор
    И тоз после да не се чуди кат ерген номер 1 защо му е излязъл прякора ерген номер 3!
  • 7 Другарката Джемджиева

    5 1 Отговор
    Е какво да каже Класната му, само хубави неща разбира се . Но и тя , кято половин България се буди като е толкова готин, какви ги дири в тоя сбъркан формат. За Ерген 1 е ясно - търсеше 5 мин слава, Ерген 2- бягаше от властната си майка, а Ерген 3 ... ?
  • 8 Хихее

    0 0 Отговор
    Бех толко убав и умен и преуспял, че сега ще търся скумрии и тулупи в предаването, че не мога да си намеря навън
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.