Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 09:13 3 863 4

Класация на най-влюбчивите женски зодии

  • зодии-
  • влюбчивост-
  • жени

Рибите получават златния медал по влюбчивост

Класация на най-влюбчивите женски зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Психолозите казват, че някои жени се влюбват силно и бързо, докато на други им отнема много повече време. В много отношения това зависи от принадлежността към определен зодиакален знак. Нека видим кои са най-влюбчивите жени според зодията.

12 място: Козирог

За да се влюбят, тези дами се нуждаят от възможно най-много време. От тях мъжът определено няма да чуе „Обичам те“ през първите няколко седмици. Някои представители на този знак се влюбват само след месеци редовно общуване. Работата е там, че те трябва да свикнат с човека, да започнат да му вярват.

11 място: Лъв

Лъвовете са невероятно внимателни, когато става дума за любов и връзки. Те трябва да придобият доверие в даден човек, преди да се влюбят в него. От друга страна, както се казва, „стара пушка гърми веднъж и празна“, което перфектно отразява истинския характер на Лъвиците. Тези жени знаят как да изненадват, така че можете да очаквате „мръсен номер“ от тях във всеки един момент.

10 място: Рак

Едва ли ще намерите по-скромни и срамежливи момичета. Раците търсят не просто партньор, а доверен човек в живота. Те имат доста високи стандарти в това отношение, така че тези дами не се впускат в битка, а внимателно избират своя любим. Те не се влюбват веднага и не във всеки, но ако това се случи, тогава е за цял живот.

9 място: Везни

Представителите на тази зодия може да изглеждат влюбчиви, но всъщност просто обичат да флиртуват. Харесва им да привличат вниманието върху себе си. Ако Везните се влюбят, това коренно променя отношението им към другите мъже, защото те са много верни дами. Но рядко се влюбват истински.

8 място: Телец

Телецът трябва да бъде завладян. В противен случай просто няма да се влюби. Разбира се, възможно е да предизвикате интереса им с пълна липса на внимание и игнориране, но дамата Телец никога няма да изгради връзка с такъв мъж. Ще си играе с него като котка с мишка и после ще го напусне. За да изпита силни и искрени чувства, мъжът трябва да е най-малкото много щедър и чаровен.

7 място: Близнаци

Близнаците рядко се влюбват, но могат да бъдат увлечени от няколко мъже едновременно. Подобна ситуация се случва рядко и представителките на този знак не казват на никого за това. Жените Близнаци трябва да се приемат такива, каквито са. Именно мъжете, които са способни на това, привличат най-много вниманието им.

6-то място: Дева

Девите се влюбват от време на време, но никога не изневеряват на партньора си. Тези жени обичат красиви, необикновени, но и много послушни мъже. Представителките на зодията притежават невероятна психологическа издръжливост, така че се влюбват само когато са наистина готови за това.

5 място: Овен

Овните рядко се влюбват. Те получават пето място в класацията заради своята непредсказуемост. Може да се влюбят в някой, който ги дразни ужасно или в мъж, когото не понасят изобщо. Много често правят грешката да се влюбят в мъже, които изобщо не им отиват.

4-то място: Водолей

Жената Водолей има много приятели мъже, поради което мнозина погрешно смятат, че това е най-влюбчивият знак от зодиака. Водолеите наистина се влюбват със завидна редовност и след това се сприятеляват с любимия, въпреки че понякога се случва точно обратното.

3-то място: Стрелец

Бронзът отива при жените Стрелец, които обичат да се влюбват в истинския смисъл на думата. Те наистина харесват да привързват мъжа към себе си и след това да го използват за свои цели. Но това се случва само докато дамата Стрелец се влюби безпаметно в някого. Тези жени водят много динамичен живот и често ходят на нови места, така че имат много познати и много почитатели.

2-ро място: Скорпион

Скорпионите се влюбват много често, защото такава им е природата. Разбира се, в повечето случаи всички тези любови са мимолетни. Представителите на този знак не си позволяват да изневеряват на своите избраници. Но са много ревниви. Дотолкова, че понякога става отблъскващо.

1 място: Риби

Рибите са достатъчно лесни за впечатляване, така че получават заслужено златния медал по влюбчивост. Жените от тази зодия обичат вниманието. Психологически любовта може да се обясни с висока степен на емоционалност. Те приемат много сериозно опитите на мъжете да им се харесат.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лют пипер

    14 0 Отговор
    Дрънъ-дрънъ,че плясъ!
  • 2 лют кайенски

    1 0 Отговор
    Пляс-пляс ........
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.