Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 10:15 1 317 1

Дуа Липа се запозна с майката на новото си гадже (СНИМКА)

  • дуа липа-
  • ново гадже-
  • майка-
  • запознанство-
  • калъм търнър

Калъм и Дуа потвърдиха връзката си миналия месец

Дуа Липа се запозна с майката на новото си гадже (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Новото гадже на Дуа Липа, Калъм Търнър, я запозна с майка си. Изданието Daily Mail показа снимки на тримата в приповдигнато настроение, както и на двете дами как се прегръщат. Калъм и Дуа потвърдиха връзката си миналия месец, по време на публична проява на обич в Холивуд. И новината, че са двойка, бързо обиколи интернет.

Търнър е актьор, модел, и е на 33 години. Роден е в Обединеното кралство и именно майка му е тази, която го запалва по киното и го е вдъхновила да стане актьор.

Дуа е родена през 1995 г. в семейство на косовско-албански родители, които са избягали от конфликта и политическата нестабилност на Балканите, припомня dir.bg. Подобно на новото си гадже и тя като по-млада се е занимавала с актьорско майсторство, но прекъсва, тъй като решава да се отдаде изцяло на поп кариерата си.

Последно звездата от "Барби" бе свързвана с френския режисьор Роман Гаврас. През зимата обаче все повече се заговори, че двамата се разделили, тъй като имали различни виждания.

Калъм пък имаше четиригодишна връзка с номинираната за "Оскар" актриса Ванеса Кърби, но двамата се разделиха през 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.