Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 13:12 4 051 0

Пълнолунието в Дева ще донесе съдбоносни промени за 3 зодии

  • пълнолуние-
  • дева-
  • зодии-
  • астрология-
  • промени

Вижте кои са те

Пълнолунието в Дева ще донесе съдбоносни промени за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Пълнолунието в Дева на 24 февруари ще изправи три зодии пред прага на съдбоносни промени в живота. Те ще усетят силен прилив на енергия, която ще ги отведе на вълнуващо пътешествие към нови граници на осъзнаване и трансформации.

Близнаци

Представителите на този знак ще преживеят истинска метаморфоза в най-важната сфера от живота – семейството и недвижимите имоти. Това е така, защото Пълнолунието в Дева се случва в жилищния сектор на тази зодия и е отговорно за голяма част от промените. В резултат ще осъзнаете, че е време да промените статуквото. Вероятно Пълнолунието може да доведе до важно решение в семейството - покупка или продажба на дом, брак или развод.

Дева

Пълнолунието се случва в знака Дева, което означава, че представителите на този знак могат да очакват големи промени. Те могат да засегнат както романтичните отношения, така и кариерата.

Разположението на Пълнолунието ще бъде във вашия дом на отношенията - това подсказва, че може да вземете решение след важен разговор с друг човек. При някои Деви събитието може да донесе сериозна здравословна ситуация – преглед и диагностика, пише woman.bg.

Стрелец

Пълнолунието ще бъде в сектора на постиженията на зодия Стрелец, което означава, че може да достигнете крайъгълен камък в кариерата или в сферата на взаимоотношенията.

Възможно е да бъдете повишени или да срещнете нов човек в живота си. Освен това настоящият ви статус може да се промени поради развод или брак.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА