Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 13:28 4 498 4

Тежки изпитания предстоят за 3 зодии през март

  • зодии-
  • зодия-
  • март-
  • астрология-
  • астролози-
  • хороскоп-
  • тежко

Според астролозите месец март ще бъде особено тежък за тези представители на зодиака

Тежки изпитания предстоят за 3 зодии през март - 1
Снимка: Shutterstock

Според прогнозите на астролозите представителите на три зодии ще страдат много пред предстоящия месец март.

„Ще има куп трудности по пътя им“, поясниха специалистите. По думите им зодиите, попаднали в този черен писък, трябва много да внимават и да се подготвят от сега за злополучни случки.

„Тези неприятни моменти ще ги застигнат в почти всеки аспект – личен, професионален и т.н.“, допълват астролозите. Те поясниха, че тези хора ще се сблъскат с трудности, които ще трябва да преодолеят, пише jenata.blitz.bg.

3-те зодии, които ще изпитат трудности през март

Риби

Рибите може да влязат в сериозни разногласия с близките си. Ако сте ги обидили, значи е време да се извините. В противен случай оплакванията само ще се трупат, а това рискува в един момент всички да се отвърнат от вас. Рискувате да останете напълно сами. Тогава ще бъде много по-трудно да установите отношения.

Рак

Раците също ще имат проблеми, но с половинката си. Може да станете свидетел на предателство или някой ще ви съобщи тази неприятна новина. Няма да можете да сдържате емоциите си, така че веднага ще започнете да уреждате нещата с партньора си, а и караниците ще започнат.

Виковете и крясъците няма да помогнат на мъката ви. Или се съберете и спокойно решавайте проблемите, или си дайте време да се охладите и тогава вземете решение.

Водолей

Водолеите могат да имат трудности в работата. Може да направите сериозна грешка, която може да ви коства кариерата. Възможен е неприятен разговор с началството. Астролозите препоръчват да бъдете по-внимателни, ако не искате да загубите работата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    6 0 Отговор
    Животът е Борба Суров Жесток
  • 2 Акула

    6 0 Отговор
    Дори Дъждовете не Могат да Спрът Полетът на Птиците
  • 3 джедай

    2 1 Отговор
    Хубава,синеока мома!
  • 4 Риба

    2 0 Отговор
    Все гадни неща за моята зодия казвате!!