Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 15:58 837 2

Луда фенка на Хари Стайлс застава пред съда, изпратила 8000 картички на звездата

  • хари стайлс-
  • преследвач-
  • фенка-
  • фен-
  • съд-
  • дело

Преследвачката на певеца го засипвала със сексуални предложения

Луда фенка на Хари Стайлс застава пред съда, изпратила 8000 картички на звездата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

35-годишна бразилка се яви в съда по обвинение, че е изпратила на Хари Стайлс 8000 картички за по-малко от месец.

Мира Карвальо е обвинена в преследване на 30-годишната бивша звезда от One Direction, след като се твърди, че е изпратила серия от картички, докато е била в Обединеното кралство, на неговия адрес, стана ясно в съда в Хароу Краун.

Според съдебните документи тя е била отседнала в хостел в Еърлс Корт, Западен Лондон, като е била в Обединеното кралство от декември. От изпратените 8000 картички някои са били сватбени, твърдят прокурорите. Две от писмата са били доставени на ръка на адреса на г-н Хари Стайлс.

Карвальо, която си има партньор у дома в Бразилия, е изразила "сексуални желания" към 30-годишния актьор и певец, става ясно от картичките. Адвокатът ѝ Клементин Саймън заяви пред съда, че лекарят на Карвальо в Бразилия смята, че тя страда от "маниакален епизод", и повдигна въпроса дали е в състояние да даде показания.

Родителите ѝ, които са присъствали на изслушването и подготовката на процеса, не са знаели, че тя е пътувала до Великобритания, бе съобщено на съда. И двамата се разплакаха, когато видяха дъщеря си да се появява чрез видеовръзка от затвора в Бронзфийлд, облечена в черно палто и ръкавици. По време на краткото изслушване тя говори, само за да потвърди името си и не посочи дали иска да се признае за виновна.

На следващо изслушване през април ще бъде решено дали обвиненията в преследване, включващо пораждане на сериозна тревога или стрес, ще бъдат отхвърлени поради липса на достатъчно доказателства, а предварителната дата на съдебния процес беше определена за лятото. В момента се извършва психиатрична експертиза, за да се определи дали обвиняемата е в състояние да пледира.

Прокурорът Алехандра Ллоренте Таскон заяви пред съда: "За един месец тя е изпратила общо 8000 картички. Някои от тях са били доставени на ръка, а други са били доставени чрез онлайн компания на трета страна. Тази обвиняема е пътувала чак от Бразилия и често и изключително интензивно е тормозила Хари Стайлс, като е изпратила над 8000 картички и е описвала сексуалните си нагони към него. Тя има партньор в Бразилия... Това предизвиква и голяма загриженост у жалбоподателя. Тя е доставяла на ръка писма и сватбени картички".

Съдия Карим Еззат изпраща делото на Карвальо за разглеждане в същия съд на 19 април. Тя остава задържана под стража.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абдул от Кабул

    3 0 Отговор
    E то този от снимката едва ли си пада по жени. Нормално е да я съди.
    При толкова мъже, точно на това нещо да налети. Не е лесна и нейната.
  • 2 страшно...

    1 0 Отговор
    Хари, Хари, щом от пощенски картички се плашиш, какво ли ще направиш, ако ти изпратят географска карта в мащаб 1:35000000?