Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 09:12 909 17

Как да привлечете мъж със силата на интелекта си?

  • привличане-
  • интелект-
  • външен вид

Трябва да бъдете много внимателни с интелектуалната сила

Как да привлечете мъж със силата на интелекта си? - 1
Снимкa: Shutterstock

Докато някои дами привличат мъжете, които харесват, с помощта на външните си данни, други, напротив, работят върху вътрешния свят и прехласват силния пол с интелекта си. Но как да привлечете, а не да изплашите мъжа? Отговор ни дават психолозите.

Повечето дами смятат, че мъжете преди всичко обръщат внимание на външния вид: как е облечена жената, какво е нейното лице и коса и т.н. За щастие, това не е съвсем вярно: външният вид далеч не е единствената и със сигурност не основната „съставка“ на щастливата връзка. Можете също така да привлечете мъж, който харесвате, с помощта на лични качества. В този смисъл, за да привлечете някого, изобщо не е необходимо да сте с визия на супер модел.

Но трябва да бъдете много внимателни с интелектуалната сила: дори и да успеете да привлечете мъжа с нея, има опасност да се изплаши и да прекрати връзката с вас. За да не се случи това, следвайте тези прости препоръки.

„Ловувайте“ на правилните места

Първото нещо, което трябва да запомните, ако твърдо сте решили да „хванете“ чрез своя интелект, е да „ловувате“ на правилните места. Не бива да търсите мъжа на неправилни места, примерно в нощен клуб или на парти.

Но на специално събитие или интелектуална игра, ще имате много повече шансове. В „правилната“ среда определено ще бъдете забелязани.

Ако се опитате да впечатлите с ума си мъж, който много се забавлява на парти, със сигурност ще се провалите. Дори ако той не е глупав, в купонджийско настроение определено няма да забележи ума ви.

В никакъв случай не унижавайте мъж с интелекта си

Ако сте успели да завладеете мъж със силата на собствения си интелект, не бързайте да се радвате: можете лесно да развалите всичко. Най-популярната грешка, която дамите често допускат, е да омаловажават и дори да обиждат мъжа по всякакъв възможен начин.

Трябва да сте наясно, че подобна техника, въпреки че ще ви позволи да почувствате триумф за кратък момент, в дългосрочен план просто ще отблъсне мъжа от вас. Никой не иска да общува дълго време с някого, който знае само как да се подиграва на другите, търсейки всевъзможни интелектуални недостатъци и пропуски в знанията им. Допълнителна порция негативни емоции, от които вече така или иначе си има много, определено не трябва на никого.

Да плените мъж със силата на собствения си интелект не е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед: не всички представители на силния пол са привлечени от изрисувани красавици в оскъдно облекло. Със сигурност ще намерите партньор, който да ви оцени не заради външната ви привлекателност, а за богатия ви вътрешен свят и остър ум. Едното, естествено, изобщо не пречи на другото.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 каката

    11 1 Отговор
    Разкопчайте горните две - три копчета на блузката си ..........

    Коментиран от #11

  • 2 бай Даньо

    8 4 Отговор
    Като му плащаш сметките и подариш някакво джипче Мерцедес
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Духовито

    18 0 Отговор
    Първо трябва да го имаш интелекта ;)
    А като го имаш, няма да имаш нужда от съвет как да го привлечеш...

    Коментиран от #9, #12

  • 5 Курс

    4 3 Отговор
    Трябва да имаш духовен план

    Коментиран от #13

  • 6 Дедо Мъдю

    3 4 Отговор
    Със по-широко деколте.
  • 7 хе хе

    4 2 Отговор
    За да оцени някой ума ви, първо той трябва да е достатъчно умен! Това може да означава 1 на всеки 100, а може би 1 на всеки 200. Пожелавам ви късмет, ще ви е нужен!😏
  • 8 Щукар

    4 4 Отговор
    Сложи си по-къса поличка,лек парфюм,пусни си косата и не си слагай много грим. Мъжът иска готина мацка,но в рамките на неговите представи.Не му се прави на много умна,че ще се изуми и ще ти каже Чао!

    Коментиран от #10, #15

  • 9 Не думай!

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Духовито":

    Е, не всеки има твоя опит ...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "каката":

    Това с копчета е евтино. Дори и да го привлечеш- не можеш да го задържиш. Това не зависи нито от копчетата- нито от това под тях, ако акцентираш постоянно на него.

    Коментиран от #14

  • 12 Лорд Минчу

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Духовито":

    Това беше добро, няма, какво да добавя 😀
  • 13 не, не трябва

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Курс":

    При теб са се събрали твърде много духове и няма място за нови...
  • 14 правилно

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Идън":

    Да попаднеш на ляв интелектуалец е по-вероятно, отколкото на десен, затова копчетата не винаги вършат работа. 😄
  • 15 това е първият тест

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Щукар":

    Умните мъже нищо не може да ги изуми.
  • 16 пояснение

    1 1 Отговор
    Направете му високо интелектуална френска любов.

    Коментиран от #17

  • 17 свирачка на флейта

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "пояснение":

    3 пъти на ден, за да докажете безпорните си интелектуални качества.