Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:15 4 625 3

Март ще бъде фантастичен за тези четири зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • март-
  • любов-
  • благополучие-
  • късмет

Месецът ще е изпълнен с любов и благоденствие

Март ще бъде фантастичен за тези четири зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Наближава най-женският месец от годината и нямаме търпение да разберем какво ни вещаят звездите. Особено благосклонни ще бъдат към 4 зодии, за които месецът ще е изпълнен с любов и благоденствие. Кои са те?

Близнаци

Март месец ще бъде семеен за вас, скъпи Близнаци. Периодът ще премине под шапката на преживявания с близките ви. Ще се посветите на тях, ще ги обгрижвате, а те ще ви отвърнат с много обич и благодарност.

През месец март ще изпитате дълбока нужда да укрепите семейните си връзки, може би дори ще се видите с роднини, с които отдавна не сте се засичали. Но преживяването ще бъде позитивно и емоционално.

Очакват ви много интензивни срещи с различни хора, както в личен, така и в професионален план. От тези контакти ще се почувствате заредени с енергия и ще усетите прилив на самоувереност в собствените сили и възможности.

Март месец ще е идеален период да си поставите нови цели за следващите седмици и месеци, а защо не и години?

Тези от вас, които си търсят работа, ще попаднат на интригуващи предложения и не е изключено да започнат на ново място.

Важно е да отбележим, че не бива да подценявате задълженията си през новия месец, за да не бъдете мъмрени от работодателя си. Възможни са бизнес пътувания.

Във финансов аспект няма да срещате затруднения, но и не бива да се отпускате. Не се препоръчва да давате пари назаем през март, защото съществуват предпоставки да бъдете подведени.

В любовен план ситуацията ще е хармонична и е добър месец за тези представители на зодията, които искат бебе.

Здравето ще е стабилно, ще се чувствате заредени с енергия, сили и добро настроение.

Важни дати: 15, 16, 21, 27, 29.

Везни

През март фокусът ви ще е върху кариерата, парите и развитието ви. Звездите ще ви напътстват и ще ви предоставят много възможности да изпъкнете, да блеснете и да постигнете успехи.

Благодарение на големите ви усилия, положеното старание и отдаденост ще успеете да представите много свои проекти в прекрасен вид. Ще получите заслужени похвали, а може би и повишение.

Представителите на зодията, които в момента не работят, може би ще получат предложение за ангажимент извън страната.

Като цяло месецът ще премине под знака на работата и на успехите.

Във финансов план ситуацията ще е много стабилна и балансирана, като не се предвиждат трусове или парични притеснения.

Полето, в което може да има известни предизвикателства през този период е здравето, пише az-jenata.bg. Обърнете внимание на тялото си, ако имате някакви болежки, не ги пренебрегвайте, а се консултирайте със специалист. Не подценявайте нищо, а вземете мерки навреме.

В любовен аспект ситуацията ще е динамична, наситена с преживявания и емоции. Възможно е някои представители на зодията да получат предложение за брак. Ще се носите на крилете на любовта и ще се чувствате много вдъхновени от отношенията с партньора.

Важни дати: 3, 4, 11, 12, 26.

Козирог

Март ще е спокоен, предсказуем и хармоничен месец за вас, Козирози. Ще успеете да се справите с професионалните си ангажименти, както и с личните си дела без никакви затруднения.

Волята ви и смелите ви, решителни действия ще ви помогнат да постигнете всички свои цели в работен план. Няма да има изненади по пътя ви към осъществяването им, защото сте си направили много добре сметката как ще сбъднете желанията си. Амбициозни сте, уверени сте и това ще проличи в работата ви. Няма да се налага да правите никакви компромиси, защото ще се чувствате в свои води.

През този месец ще успеете да завършите успешно всички започнати по-рано проекти.

Във финансов аспект март ще е стабилен, доходоносен и задоволителен. Възможни са допълнителни постъпления в банковата ви сметка, които ще ви помогнат да преодолеете всички разходи и дори да заделите някаква сума за удоволствия или почивка.

Любовта няма да създава проблеми, поне на тези, които са във връзка. Ще се чувстват добре в компанията на любимия човек. Двойките, които планират да имат деца, могат да започват усилено да работят по това.

За необвързаните представители на зодията периодът ще е динамичен, но без прогнози за започване на нови връзки. По-скоро ще е месец за забавления, флиртове и страст, но без ангажименти.

В здравословен план няма да имате поводи за притеснения, ще сте в стабилно здраве. Но за да елиминирате всякакви рискове, придържайте се към балансирано хранене, с по-малки количества и внимавайте със солта.

Важни дати: 2, 9, 12, 16, 22.

Водолей

Март се очертава като един много успешен месец за вас, скъпи Водолеи. В професионален план са възможни големи постижения, особено за тези представители на зодията, които са гъвкави, умеят да работят в екип и се отличават с бързина. Отборната работа може да ви донесе признание от страна на работодателя ви, а защо не и по-високи приходи през месеца. Важно уточнение обаче – бъдете внимателни спрямо поведението на колегите си и дали някой няма да се опита да представи общите заслуги като свои и да открадне приноса ви. Ако избегнете този неприятен момент, всичко останало ще е само повод за усмивки и радост.

Във финансов план месецът ще е стабилен, не се очертават извънредни разходи. Дори напротив, възможно е да получите допълнителни средства, които ще ви помогнат да осъществите своя дълго чакана мечта. И все пак, не се увличайте прекалено в покупки и харчове, а бъдете разумни.

В любовен аспект ще има от всичко – романтика, страст, емоции, но не е изключено и по някое време да има леко напрежение във взаимоотношенията. Ако успеете да запазите самообладание и да не реагирате прекалено емоционално, напрежението ще отшуми от само себе си. След 20 март ситуацията ще е предимно спокойна и хармонична.

За необвързаните Водолеи ще има възможности за срещи с вълнуващи личности, които ще задържат вниманието им задълго, в зависимост от желанието им – дали търсят краткотрайна или дълга връзка.

В здравословно отношение месецът ще е прекрасен – ще се чувствате в кондиция, в добро настроение, тонизирани и енергични. Не се очертават здравословни смущения, стига да се храните балансирано и разнообразно.

Периодът е благоприятен за промени във външния вид – може да помислите за смяна на прическата, нов цвят на косата или пък покупка на авангарден аксесоар.

Важни дати: 12, 15, 18, 20, 21.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    3 0 Отговор
    Какъв ще бъде месеца , решавам аз !!! Не астролози , психолози , политолози , и подобни под всякакви наркози !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван

    1 0 Отговор
    Много тъпи прогнози.