Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:46 1 804 5

Анджелина Джоли се върна в отбора на блондинките (СНИМКИ)

  • анджелина джоли-
  • блондинка-
  • промяна-
  • цвят на косата

Актрисата е неузнаваема с новия си цвят на косата

Анджелина Джоли се върна в отбора на блондинките (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Анджелина Джоли е променила имиджа си и е в момента е блондинка. Това се вижда на нова снимка на актрисата, попаднала в обективите на папараци в Ню Йорк, докато излиза от магазина Atelier Jolie. Преди това Джоли беше заснета с изсветлени кичури.

За посещението си в магазина холивудската звезда избра черно вълнено палто, под което носеше бяла риза, черен панталон и черни обувки.

По-рано в интервюто Джоли разкри, че ще даде работа в магазина си на бежанци, дори и да е нерентабилно за нея.

"Вероятно ще загубя пари, може би дори за известно време. Ако в крайна сметка успея да приложа на практика някои неща, които смятам, че ще бъдат подобрения, и просто да изляза на печалба, това ще бъде огромна победа".

Напоследък таблоидите често обсъждат новия романс на бившия съпруг на Джоли - Брад Пит, когото тя обвини в домашно насилие: двойката дълго и шумно изясняваше отношенията си. Сега Пит се среща с дизайнерката Инес де Рамон, с която наскоро заживяха заедно, припомня БГНЕС.

Двойката има шест общи деца. По-рано най-големият син на двойката Пакс нарече Пит "ужасен човек", който държи децата си в страх. Най-голямата дъщеря на Джоли и Пит - Захара, отказва да приеме фамилията на Брад, а той враждува с Мадокс още от боя в самолета, който доведе до развода на актьорите. Дали биологичните деца - Шайло, Вивиен и Нокс - общуват с него, не се знае със сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    5 2 Отговор
    Дреме ми на дантеленитепрашки!
  • 2 Никога

    6 2 Отговор
    Не съм я харесвал ! Има лошо излъчване !
  • 3 Бра ТИТС

    3 2 Отговор
    То блондинките не се славят с много багаж на 2-рия етаж...
  • 4 изненада

    2 1 Отговор
    Мислех, че е по-висока.
  • 5 Погрознява и оглупява

    2 1 Отговор
    Кво да се прави - годинки.