Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 10:40 2 180 13

Иги Азалия печели над $9 милиона на месец, унижавайки мъже в сайт за възрастни СНИМКИ

  • иги азалия-
  • рапър-
  • певица-
  • сайт за възрастни

33-годишната австралийска рапърка разби конкуренцията на Коко Остин и Миа Халифа в OnlyFans

Иги Азалия е обявена за най-добре печелещата в популярен сайт за възрастни – изпреварвайки конкуренти като Коко Остин, Миа Халифа и Тана Монжо, пише Дейли Стар.

33-годишната австралийска рапърка се регистрира в OnlyFans миналата година, за да популяризира своята „работа“, а вече печели около 9,2 милиона долара на месец. С месечна абонаментна такса от $25, тя предлага и по-ексклузивно съдържание за допълнителни съвети и генерира около $307 000 всеки ден.

Иги Азалия печели над  милиона на месец, унижавайки мъже в сайт за възрастни СНИМКИ
Снимка: Instagram

Според Tuko News, Иги побеждава Коко Остин за титлата на най-добрите доходи. Смята се, че Коко печели около 9 милиона долара на месец, като абонаментната такса е 19,99 долара. На трето място е бившата актриса Миа Халифа, а YouTube звездата Тана Монго е на пето място и носи 3 милиона долара на месец.

Иги Азалия печели над  милиона на месец, унижавайки мъже в сайт за възрастни СНИМКИ
Снимка: Фейсбук

Звездата от Real Housewives Дениз Ричардс беше поставена на седмо място, печелейки около 2 милиона долара на месец от платформата, докато момичето от Острова на любовта Меган Бартън-Хенсън беше на девето място с месечни приходи от 1,9 милиона долара. В топ 20 не успяха да влязат цял набор от знаменитости, включително дъщерята на Денис Ричардс Сами Шийн, Кармен Електра и Дона Д’Ерико

Иги по-рано призна, че се радва на мъже, които я молят да ги унижи. „Наистина ми харесва - мъжете ми плащат, за да им кажа, че са ла.нари. Толкова много обичам това. Те ми плащат около 600 долара, за да им пратя гласова бележка, в която се казва „Никога не бих изсмукала отвратителното ти малко ши.ано нещо. Дори не бих позволила на кучето си“.

Иги Азалия печели над  милиона на месец, унижавайки мъже в сайт за възрастни СНИМКИ
Снимка: Фейсбук

„Обичам да седя в леглото вечер и да казвам на мъжете колко ги мразя, по дяволите, и те ми плащат за това. Примерно: Богиньо Иги, моля те, знам, че нямаш време за моето малко нещо, но моля те, можеш ли да ми кажеш какво мислиш за него?".

А аз им отговарям: "Губите ми времето с вашето нещо, пратете ме 50$ точно сега или не ми пращайте пак въпроси, по дяволите“.

Иги Азалия печели над  милиона на месец, унижавайки мъже в сайт за възрастни СНИМКИ
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О МАЙН ГОД😇

    3 5 Отговор
    И И И..ДА ИМА....
    ПEHИC КОЛАН
    ФАНТАСТИЧНО🙌

    Коментиран от #12

  • 2 Пич

    19 1 Отговор
    В западната цивилизация вече няма мъже ! Феминизацията ги е превърнала в доброволни роби !!! Плащат си за униженията , по убеждение !!!
  • 3 Трътката

    12 0 Отговор
    Глупости на търкалета, баш па тоя крокодил ли ще молят?!
  • 4 Безспорно

    12 2 Отговор
    Клиентелата й е 100 от либерасти "демократи" от новото нормално!

    Коментиран от #8

  • 5 Гост

    11 1 Отговор
    Хората загубиха облика си НА"ЧОВЕЦИ"!
    Превърнаха се в нещо, което е по-лошо и от животни:
    ОБЗЛИЧИХА СЕ!

    Коментиран от #10

  • 6 Програмист

    4 0 Отговор
    Милен ганев е абониран

    Коментиран от #11

  • 7 Соваж бейби

    8 0 Отговор
    За да си в такъв сайт и да плащаш значи имаш отклонения,има много и различни видове перверзници които не могат да си избият комплекса пред нормална жена .И такива хитри жени като това момиче са му намерили на хляба мекото ,лесна пара.Тука има една друга улава" раперка " отново продава вода в бутилки за парфюм от водата във ваната с която се къпала и носени бикини??!Аз си умрях от смях и погнуса ама мацката заяви в ефир че бизнеса и върви в предаването на Серил Хануна.Извода е че има много видове болни,психопати,первери и са си намерили мястото благодарение на интернет за щастие,поне не пречат на нормалните жени .Дето има един лаф краставите магарета се надушват
  • 8 тролдоктор

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Безспорно":

    А според мен е от hибридни тролове женомразци.;)

    Коментиран от #9

  • 9 Безспорно

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "тролдоктор":

    Така де аз какво казвам либерасти, "демократи"!
  • 10 Исторически парк

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Не хората, а западняците 😉
  • 11 мдаа

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Програмист":

    И аз така мисля!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.