Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 16:15 2 410 10

Актрисата от "Семейство Сопрано" Дреа де Матео изплати ипотеката си благодарение на OnlyFans (СНИМКИ)

  • дреа де матео-
  • семейство сопрано-
  • onlyfans-
  • ипотека

"Това ни спаси. OnlyFans ми спаси живота, 100 процента", споделя през сълзи в тв интервю Дреа

Актрисата от "Семейство Сопрано" Дреа де Матео изплати ипотеката си благодарение на OnlyFans (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата от хитовия сериал "Семейство Сопрано" Дреа де Матео похвали платформата OnlyFans за "спасяването на живота й".

Тя изпаднала в много трудна финансова ситуация, след като отказът ѝ да си постави ваксина срещу COVID ѝ коствал предложения за ангажименти и буквално я оставил с едва 10 долара в банковата ѝ сметка.

Въпреки че миналата година 52-годишната Дреа първоначално не желаела да се присъедини към абонаментната услуга за възрастни, сега тя разкрива, че пикантните кадри, които е качвала, са се оказали толкова доходоносни, че е изплатила ипотечните си дългове в рамките на пет минути. Наред с това дори е стартирала собствен бизнес.

Освен с разходите по къщата си, тя имала нужда от пари и за да се грижи за едната си майка, която страдала от деменция.

"Това ни спаси. OnlyFans ми спаси живота, 100 процента. Не мога да повярвам, че го казвам, но наистина ни спаси. Всеки, който иска да ме осъди и да ме унижи, да го направи. Само се надявам никога да не се окажете в положението, в което аз бях, да се грижа за две малки деца", споделя през сълзи в тв интервю Дреа.

"Поставиха ми възбрана и къщата ми беше наводнена, така че се опитвах да я продам бързо. Исках да опитам да я продам, преди да са я взели. В същото време загубих майка си, а другата ми майка, която има деменция, беше останала без пари за болногледачката си. Не знаех кой път да поема, за да тръгна нагоре", допълва още актрисата.

Любопитното е, че идеята да се включат в платформата, е на съпруга ѝ, с когото обсъждали да направят подкаст. Още тогава тя не била много съгласна. С днешна дата, Дреа е категорична, че макар в началото да не е искала да се включва в OnlyFans, днес е доволна от избора си. Освен това тя признава, че няма никакво намерение скоро да закрива профила си там, пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    7 0 Отговор
    На около петдесет , жените искат да работят в помпена станция , като тръбата , в която се нагнетява най много!
  • 2 БеГемот

    17 0 Отговор
    Не ми ясна тая работа с тая платформа кой я ползва толкова че да печелят толкова пари със снимки дето ги гледам по улиците в България от март до ноември...
  • 3 Урко

    8 0 Отговор
    Aми хората затова казват, че проституцията е най древната работа. Не е открила топлата вода, само сега има различни разновидности
  • 4 три пъти смятам

    9 0 Отговор
    И пак не ми излиза броя на майките.
  • 5 Някой

    5 1 Отговор
    А парите от ,,Синове на анархията" къде са? Да участваш в многосерийни касови сериали и да я докараш до онли фенс...... Но в САЩ е така, като дърпаш кредити и ипотеки повече от колкото си изкарал .

    Коментиран от #7

  • 6 Лорда

    2 0 Отговор
    Аз пък съм милионер като главен редактор на списание Гейзер !
  • 7 Дзверо

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Защо само в САЩ, навсякъде е така, включително и в България!

    Коментиран от #8

  • 8 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дзверо":

    Прав си напълно, но в САЩ това явление е доста отчетливо. Само да си мръднеш оченцето ,образно казано , и залагаш старата си къща / няколко годишна/ и
    веднага взимаш нова ипотека / естествено много по-висока/ ,кредитни карти и промоции те заливат от вестници,списания, купони за намаления...всичко в името на клиента. Хе,хе,само че някой трябва и да го плати тоя масраф.

    Коментиран от #10

  • 9 Дембили бамбас

    5 0 Отговор
    Статията е добре платена реклама на сайта за голотии OnlyFans
  • 10 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    Прав си, но при нея финансовите проблеми започват, когато е отказала да даде пример с набоцкването срещу к0вид. Свободният запад става все по-малко свободен и все повече задължаващ. Направо си клони към тоталитаризъм.