Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 13:28 1 033 11

Брадли Купър не се притеснява да се разхожда гол вкъщи

  • брадли купър-
  • дакс шепърд-
  • водещ-
  • актьор-
  • гол-
  • голота

Дакс Шепърд и Брадли Купър обсъдиха разхождането без дрехи пред малките им дъщери

Кино звездата Брадли Купър се чувства комфортно, когато се разхожда без дрехи у дома.

По време на подкаста Armchair Expert тази седмица актьорът и режисьор на "Маестро" обсъди голотата вкъщи. Темата възникна, когато ко-водещият Дакс Шепърд обясни сутрешната си рутина и спомена, че дъщерите му говорят необезпокоявани с него, докато той е в банята.

По време на неговия престой в тоалетната, "момичетата влизат, започват да разговарят с мен и е невероятно, че не им пука", каза Шепърд, който има две дъщери Делта - 9 г., и Линкълн - 10 г., с актрисата Кристен Бел.

"Момичетата просто влизат и излизат — същото ли е с Леа? Те седят и говорят с мен, на метър от мен, а е ужасно!" добави Шепърд.

Купър, който има 6-годишна дъщеря Леа от бившата си Ирина Шейк, говори за жилището си в Ню Йорк, докато се смееше: "Спалнята ми е там, банята, тоалетната и леглото са в една и съща стая. Това е 24/7, пич! Няма врати, изкачваш се по стълбите и всичко е на един етаж."

Шепърд го попита: "Смяташ ли, че дъщеря ти изобщо се притеснява от това?"

"Не, не. Говорим си, когато аз съм в тоалетната, а тя във ваната, често си говорим така," каза Купър.

Шепард продължи: "Важен биологичен въпрос по темата: Дали нещо в гените ги кара да не им пука? Или това е просто възпитанието? Безумно е, че не им пука."

"Ето какво е интересно," каза Купър, "Аз не съм израснал по този начин. Изобщо. Не мисля, че някога съм виждал баща си в тоалетната, докато не се разболя. Като че ли никога в живота ми." (Бащата на Брадли Купър почина през януари 2011 г. от рак.)

Дакс Шепард споделя, че домакинството му функционира "в шведски стил", пояснявайки че "ние сме голи през цялото време.", на което Брадли Купър му разкри същото: "Аз също. И между другото, и аз бях такъв. Не с майка ми, а с баща ми. Баща ми винаги е бил гол, винаги съм си взимал душ с него."

"И ти се чувстваш доста удобно гол?," Дакс Шепърд попита номинирания за "Оскар" Купър, който отговори: "Напълно."

Преди време Брадли Купър коментира това, че е трябвало да бъде гол "пред екипа в продължение на шест часа", докато е снимал сцена за филма Nightmare Alley от 2021 г. "Беше доста тежко," каза той тогава.

Не се притеснил от изискването за голота, "защото в нея нямало нищо безпричинно". "Тя беше част от историята.", категоричен е актьорът. Купър добави: "Съдържанието на филма, това, което изследвахме, за да го направим по истински начин, изискваше да бъдем голи емоционално и душевно."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    5 2 Отговор
    Аз също се разхождам така из къщи,като изляза от банята. Свалям халата,слагам го да съхне,после парфюм,кремове,лак и други цапалки. Моят през това време е на работа.
  • 2 ХАХАХА

    4 1 Отговор
    А после се питате защо гейовте и лизбийките се увеличават в геометрична прогресия.! Отговорът на въпроса е пред вас.
  • 3 Реалист

    1 0 Отговор
    Това е, защото не е живял в Перник или Дупница
  • 4 герап

    2 0 Отговор
    И Майли Сайърс така прави във видеото на песента си "Flowers". След пличкане под душа,ходи в бял халат. После по черното си бельо се хвърля в басейн да плува,не с бански,а по бельо.
  • 5 шири

    3 1 Отговор
    Лезбийките не ме притесняват,аз също съм лезбо.

    Коментиран от #7

  • 6 въпросче

    2 0 Отговор
    Е,как Линкълн ще е женско име? Също като Тейлър. Тейлър Суифт е момиче,а Тейлър Фриц момиче ли е? А Ейбрахам Линкълн?
  • 7 пфф

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "шири":

    Кой те пита каква си?

    Коментиран от #10

  • 8 между другото

    1 0 Отговор
    Облещеният водещ изглежда напълно неадекватен. Гостът е с пуловер, а той по къси ръкави.
  • 9 СМЕХОРИИ

    0 0 Отговор
    Защо , ти да не се притесняваш като си гледаш кренвирша в огледалото и му се възхищаваш
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.