Last news in Fakti

1 Март, 2024 11:32 2 786 12

Васил Найденов се бори с тежка семейна драма

  • васил найденов-
  • певец-
  • семейна драма-
  • семейство-
  • естрада

Васко Кеца е прекъснал всякакви отношения със семейството на баща си

Васил Найденов се бори с тежка семейна драма - 1
Снимка: БГНЕС

Естрадната звезда Васил Найденов не знае къде е погребан собственият му баща Михаил и никога не бил стъпвал на гроба му, споделят негови роднини.

Легендарният певец е прекъснал всякаква връзка със семейството си по бащина линия и не искал да знае никакви подробности за тях. Не смятал за необходимо да почита паметта на покойния си родител, защото още не можел да му прости, че изоставил майка му и него като невръстно дете и го потърсил чак когато станал звезда.

Михаил, който отдавна е покойник, напуска семейството, когато Васко е на годинка.

"След концерт в софийския цирк 40 години по-късно в гримьорната влезе възрастен мъж и ми каза: "Аз съм твоят баща“. Онемях. Човекът ми беше чужд, чувствах се неловко и глупаво. Не го усещах като баща, бяха ме отгледали други“, разказвал е певецът. Заради това, че расте без баща и че рано остава сирак заради кончината на своята майка Маргарита, тримата, които са го отгледали, са леля му по майчина линия, баба му и дядо му.

Майка му, която била талантлива оперна певица, си отива от този свят от рак само на 42 години. След нея умира и баща му, на чието погребение той не отива, а и досега не знае къде точно се намира гроба му.

Изпълнителят на "Телефонна любов“ откровено сподели, че след загубата на леля си вече няма живи роднини и семейство, тъй като не общува с братята и сестра си от втория брак на баща си. Единият тях - Жорж, наскоро се споминал. За кончината му Найденов чул със закъснение от познати. Жорж попаднал в медийното пространство преди години, след като стана ясно, че е бил настанен в клиника за психично болни, а преди това просел в столицата. Мъжът починал вследствие на множеството си заболявания. Като млад работел в Киноцентъра в "Бояна“, но изведнъж започнал да губи зрението си. Лекарите трудно установили диагнозата му - аденом на хипофизната жлеза. Въпреки операциите той останал инвалид. После го покосил инсулт, който му докара пареза на лявата част на тялото и не след дълго починал. Известният му брат не го изпратил в последния му път.

С другия си полубрат Любо и сестрата Таня Васил Найденов също не желаел никакъв контакт. Знаел, че има племенници, но и тях не познавал лично. Преди години в естрадната гилдия имаше слухове, че роднините му са търсили настойчив контакт с него, защото се надявали някой ден да се докопат до наследството му.

Естрадният ас, който е сред най-богатите в бранша, няма свои наследници, но досега не е споделял какви са намеренията му и дали ще постъпи като своята колежка Лили Иванова. Миналата година тя уреди завещанието си и прехвърли всичките си пари, имоти и права над песни на фондация, основана на нейно име. Така лиши сестра си Магда, племенничките си Радмила и Мария и техните деца от наследство, пише HotArena.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    5 5 Отговор
    Децата му са болни, и жена му мноо се ядосва, затова Васил Найденов е в депресия

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пръц

    11 3 Отговор
    Тая претоплена манджа вече вкисна.Пишете за Цецо Елвиса нещо.
  • 4 Сила

    14 1 Отговор
    НИКЪВ фъндък за АЛЧНИТЕ роднини...... Това е единствения начин след смъртта ти да има НАИСТИНА ОПЕЧАЛЕНИ БЛИЗКИ......
  • 5 ХАХАХА

    13 1 Отговор
    Явно той е в непрекъсната борба с тежката семейна драма ,защото това е разказвано ,писано интервюирано сигурно от преди 20 години ,като периодично се припомня ,но едва ли по негово желание.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    8 2 Отговор
    Явно цялото котило на известните е такова, мразят се, дори не се познават и какво като са богати, известни...те са бедни в душите си?!
    Огромна част от"звездите" угасват от алкохол, наркотици и самоубийства, такъв край имат"звездите"!
  • 8 Христо

    9 1 Отговор
    Това не е наша работа. Съвсем изжълтя този вестник.
  • 9 Голема драма

    2 5 Отговор
    на един безродник късно разбрал основно нещо в живота. Възпитание. Сигурно социализмът е виновен.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.