Last news in Fakti

1 Март, 2024 14:47 1 558 7

59-годишната Моника Белучи е на корицата на арабския Vogue (СНИМКИ)

  • моника белучи-
  • vogue-
  • женственост-
  • феминизъм

Актрисата сподели тайните на младостта си

59-годишната Моника Белучи е на корицата на арабския Vogue (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

59-годишната Моника Белучи краси корицата на мартенския брой на арабския Vogue. Актрисата говори за феминизма и работата си с Тим Бъртън. Неотдавна двамата разсекретиха романтичната си връзка и започнаха да излизат заедно като двойка. За първи път тя се появи на червения килим с режисьора на филмовия фестивал в Рим през октомври миналата година.

"Толкова е вълнуващо и прекрасно да споделиш преживяването да работиш с човека, когото обичаш", каза тя за времето, прекарано на снимачната площадка с Тим Бъртън.

Моника разкри, че обича да е влюбена. "Чувствам се като истинска жена" - така тя описвайки сегашното си състояние.

В момента актрисата се снима за телевизионен сериал във Франция и току-що е приключила работата си по филм с иранската режисьорка Марджан Сатрапи.

"Когато снимам филм, съм ужасно нервна, особено през първите няколко дни. Киното е съвсем различно преживяване", казва актрисата. Последните три години от живота си тя посвещава на театъра, като обикаля Европа с моноспектакъла на Мария Калас "Писма и мемоари".

Белучи говори и за силните жени във филмовата индустрия: "Нещата се променят, защото жените днес говорят открито. Те вече не се страхуват да говорят. Изабел Юпер, Шарлот Рамплинг, Фани Ардан... това са жени, които все още играят главни роли. Това доказва, че светът се е променил. Някога на жените след 40 години не се даваха възможности за работа - въпреки че са невероятно талантливи".

В интервюто Белучи споделя тайните на младостта си. Актрисата описва себе си като "много женствена", но признава, че не държи на красотата. Тя прави пилатес и се храни правилно. "Не съм обсебена от нищо. Харесва ми да живея пълноценно", разкрива Моника.

Преди четири години Белучи скъса с френския художник Никола Льофевр, а преди това в продължение на 17 години имаше връзка с актьора Венсан Касел, от когото има две дъщери. Двамата се разделиха през 2013 г., припомня БГНЕС.

Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонъм Картър през 2014 г. след 13-годишен брак, те имат две общи деца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 1 Отговор
    Като гледам жени като нея , и останалите емблематични красавици на нашето време , много се ядосвам на самото време ! Дори времето няма право да върши такива безобразия !!!
  • 2 Дего

    14 0 Отговор
    Попитали Радио Ереван: Има ли поне една мюсюлманска страна в света където издават Плейбой?
    Радио Ереван: Разбира се, Франция.
  • 3 Ками

    1 2 Отговор
    Много и отива. Време е най накрая да си намери мястото.
  • 4 Корнелия

    5 1 Отговор
    Лачена чанта Диор - втора ръка
  • 5 Прекрасна......

    2 3 Отговор
    както винаги, по-хубава става с времето.
  • 6 Хиджаб

    4 0 Отговор
    То на корицата на арабския ВОГ досега имаше само нинджи, поне сега има нещо по-така, без фередже.

    Коментиран от #7

  • 7 ами,

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хиджаб":

    Бащата на Моника Белучи е е ирански фермер, емигрант от Белуджистан та не и е чужд арабския регион.Той е в кръвта и.Макйа и е италианка.