Last news in Fakti

2 Март, 2024 15:08 1 900 3

Жена от Казанлък спечели 50 000 лева в „Сделка или не“

  • сделка или не-
  • ненчо балабанов-
  • 50 000 лв.

Александра Николова подходи стратегически и запази завидно самообладание по време на зашеметяващия ѝ телевизионен дебют

Жена от Казанлък спечели 50 000 лева в „Сделка или не“ - 1
Снимка: NOVA

Интригуваща игра с вълнуващ финал донесе впечатляващите 50 000 лв. на последната участничка в емблематичното телевизионно шоу „Сделка или не“ с водещ Ненчо Балабанов. Александра Николова от Казанлък подходи стратегически и запази завидно самообладание по време на зашеметяващия ѝ телевизионен дебют. Важно решение за смяна в ключов момент доведе до отварянето на кутия с номер 22, в която се криеше голямата сума.

Александра не вярва особено в късмета си, защото никога не е печелела от лотарийни игри повече от 3 лв. Тя е икономист по образование и работи като банков служител от цели 17 г. Любимото ѝ число е 7, но ѝ се пада да играе с кутия номер 9. Алекс с категоричен замах отхвърли всички парични оферти на Банкера, започващи от 2300 лв., през 3500 лв., до цели 7500 лв. в края на играта. Пред водещия Ненчо Балабанов смелата жена даде заявка, че играе за 20 000 лв., с които би искала да сбъдне своята мечта - да се отдаде на кулинарен туризъм с обиколка в Европа.

Играта на Александра беше изключително балансирана, като в даден момент сумите на таблото имаха равен брой от двете страни. В последните си три кутии, Алекс беше оставила сумите 2 лв., 500 лв. и 50 000 лв. Реши да отвори кутията с любимото си число 7 и то ѝ донесе късмет, защото вътре откри 2 лв. В този важен момент късметлийката получи оферта за смяна от Банкера, която прие и не сбърка, защото в нея се криеха така желаните 50 000 лв.

Банкерът се раздели със сериозна сума, а Александра си тръгва от „Сделка или не“ по-щастлива, много по-богата, готова да изпълни своите мечти и отново да повярва в късмета си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЕЛЕзрител

    20 1 Отговор
    няма по загубено предаване от тази сделка или не, просто късмет и цял час излишни приказки и глупости ,когато всичко може да свърши за 10 минути,
  • 2 Българин

    18 0 Отговор
    Браво! Да са и честити!
  • 3 Отдавна забелязано

    5 1 Отговор
    Кутията със стоте хиляди лева не участва при избора на участник. Иначе казано - никога не изтеглят този, в който е кутията.