Last news in Fakti

3 Март, 2024 16:19 2 300 12

Даниел Бачорски с актьорски дебют в "Съни Бийч" (СНИМКА)

  • съни бийч-
  • сериал-
  • даниел бачорски-
  • актьорски дебют

Бизнесменът ще влезе в ролята на чистач

Бизнесменът Даниел Бачорски навлиза все по-дълбоко в дебрите на шоубзинеса. След невероятния успех на неговото собствено риалити за живота на семейството му, сега идва ред и на роля в обичан български сериал.

Забавният Бачорски ще изгрее на малкия екран с роля в сериала "Съни бийч", чийто трети сезон се излъчва отскоро по bTV.

В новия епизод на сериала на 3 март ще стане ясно, че за героите всичко трябва да се случи по трудния път.

На хоризонта ще изгрее съвсем нов персонаж – Италианеца (Петър Антонов), приятел на лудия хер Линдеман. В него Гомес ще види възможност да спаси хотела, но първо ще трябва да го опази от странните прищевки на елитния гост.

Даниел Бачорски ще направи своя актьорски дебют като влезе в ролята на чистач, който трябва да направи всичко възможно престоят на Италианеца в хотела да е приятен.

Междувременно Младен (Иво Аръков) ще продължава да се бори да спаси годеницата си Дарина (Лидия Инджова) от бившия ѝ приятел Калин (Любомир Ковачев). Двамата най-после ще се срещнат, но дали категоричността на Младен ще бъде достатъчна за завърналия се арабски зет да се откаже от плана си за отмъщение, ще стане ясно впоследствие.

За капак на всичко приготовленията за кръщенето на Митко – синът на Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров), ще текат с пълна сила и докато всички опити на пиколото Жоро за организация пропадат, Гомес ще вземе нещата в свои ръце.

Веднага след "Съни бийч", от 21:00 ч. програмата на bTV продължава с новия криминален трилър "Алфа", където дълбоко пазени тайни ще започнат да излизат наяве. Случаят, който някога е съборил психиката на един от най-добрите следователи – Максим Ръсин (Стефан Вълдобрев), ще изплува на повърхността, за да напомни, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Групата във "Фризера" ще продължи с опитите си да се доказва на Ръсин, но нов любопитен случай ще събуди у всички тях забравените им кошмари. А докато четиримата бъдещи следователи - Рая (Валентина Каролева), Крис (Спартак Пентелеев), Мина (Виолина Доцева) и Филип (Георги Богданов), работят, психоложката Жана (Мария Силвестър) ще разкрие тъмните им страни чрез детайлен психологически профил. Какви травми тлеят в семейните отношения на героите и как те ги използват, за да заблестят в професионален план – гледайте "Алфа", за да разберете.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    22 0 Отговор
    Къв е тоя ?
  • 2 Пръц

    20 6 Отговор
    Поредният плешив балкански субект.В БГ само плешиви обикалят из улиците ,хора с коси тук—там.А БГ жените космати от всякъде.Странна работа
  • 3 не го знам

    19 2 Отговор
    за първи път го чувам тоя но явно ви е платил да го издигате…
  • 4 налюдател

    14 3 Отговор
    та той и в живота си е чистач и то долен
  • 5 ХАХАХА

    21 2 Отговор
    Абе мисири от всички медии, кой ,е този световно неизвестен бизнесмен ,че чак и невероятния успех на негово шоу ,за което никой ни е чувал ,ни виждал? Да не сте си го гледали сами ? Ма как не ви е срам да пишете с патос измислици.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 СЪНИ БИЙЧ

    5 0 Отговор
    Дрогарите гледат и цъкат. Бързо забравиха соца.
  • 8 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 1 Отговор
    Виждате ли кви хотели сме построили на Слънчака и Елените.
  • 9 Гост

    3 1 Отговор
    Шеф на фирма за чистене ще играе чистач голям смях .
  • 10 баста

    2 1 Отговор
    Даниел Бачорски е пълен простафел с пари.Цялото му семейство са такива изключвам децата защото още са малки,но всички останали са много зле.Изгледах един епизот от /великото/му шоу и не повторих.Непрекъснато пиене,цигански оркестър,пошла чалга,вулгаризми е те това е Бачорски.Нямаме нужда от такива посредственяци.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Надя

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "баста":

    ама ей заради такива недодяланици, актьорската професия се обезличава.