Last news in Fakti

5 Март, 2024 11:29 1 060 2

Дженифър Лопес засне документален филм за връзката си с Бен Афлек

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • документален филм-
  • филм-
  • любов-
  • връзка-
  • брак

Бракът с Бен Афлек вдъхновява Джей Ло да твори филми и музика

Дженифър Лопес засне документален филм за връзката си с Бен Афлек - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дженифър Лопес се опълчи на критиките и съмненията, че бракът ѝ с Бен Афлек може да устои на времето, разкривайки, че отношенията им сега "работят", защото те са "напълно различни хора". Освен това тя даде да се разбере, че любовта помежду им никога не е изстивала, въпреки раздялата им в началото на 2000-ата година, припомня dir.bg.

Именно поради тази причина латино дивата засне документален филм, който посвети на новия си стар любим, който беше приет със смесени чувства от аудиторията. Оказа се, че самият Бен Афлек бил най-големият скептик по отношение на лентата, в която съпругата му декларира любовта и признателността си към него, най-вече, защото се чувствал "неудобно" да бъде нейна муза. 51-годишният актьор също така признава, че намира моментите им заедно за "свещени и специални, защото са лични".

Началото на Бенифър

Любовната история на двойката започва през 2002 г., след като се срещат по време на снимките на филма "Момиче от Джърси". Те се сгодиха на следващата година, но се разделиха през 2004 г.

Въпреки това, повече от 15 години по-късно, двойката, известна като Бенифър, успя отново да намери пътя един към друг. Те дадоха втори шанс на връзката си през 2021 г., като само година по-късно, сключиха и брак. В документалната лента "The Greatest Love Story Never Told", съпрузите описват върховете и спадовете, през които преминават след възобновения си романс и дават яснота защо изобщо са си дали нов шанс.

"Сега сме напълно различни хора в сравнение с преди, приличаме си и изпитваме една и съща любов на 100 процента. Сякаш никога не съм спирала да те обичам", споделя Дженифър.

Документалната лента започва с кратка ретроспекция на несъмнено объркания личен живот на Лопес, която сама отбелязва, че е била омъжена четири пъти, всичките неуспешни, което несъмнено е накарало феновете ѝ да се замислят: "Какъв е проблемът на това момиче?"

В опит да запуши устата на скептиците си, тя разкрива: "Реших да разкажа моята история или моята истина, която никога не съм споделяла с никого на света, истината за моя личен живот", добавяйки, че е "много вдъхновена" да създава нова музика, след като е възобновила романса си с Афлек.

Изненадващо, докато тя и личната ѝ история печелят филмови критици и колеги, изглежда, че най-големият скептик е мъжът, за когото го е създала - нейният съпруг. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс даде своя поглед върху откровените сцени, разкривайки, че Дженифър се е позиционирала в лентата така, че да "изстиска максимално количество драма от своята "истина", докато Бен видимо се чувства толкова "неудобно" пред камерата, че изглежда по-скоро като дете, отколкото като възрастен човек.

Разказът на Дженифър Лопес

"The Greatest Love Story Never Told" отвежда зрителите зад кулисите с Дженифър, проследявайки нейното 20-годишно пътуване към това да се научи да обича себе си.

"Този документален филм изглежда иска да изясни всякакви погрешни илюзии, че да си невероятно богат, талантлив, красив и успешен, плюс женен за любовта на живота си може да е нещо като разходка в парка, както ни изглежда на нас обикновените хора. Думите на Джей Ло и езикът на тялото ѝ изстискват максимална драма от нейната "истина", както прекомерният музикален саундтрак изсмуква и последната капка емоция", споделя експертът.

"С лице без грим, Джей Ло се показва пред камерата как плаче; изглежда уплашенa и дори яде и плаче едновременно. Тя ни казва, че Бен се чувства неудобно да бъде нейната "муза", защото това го поставя в същата брачна категория като Бианка Ченсори, само където той е без прозрачните бодита. Това, което казва Бен също не синхронизира напълно с думите на жена му. Беше очевидно от езика на тялото му по време на първия им роман и отново сега, както, когато са на червения килим, така и по улиците, че Бен не е голям фен на постоянното наблюдение и интерес на пресата", обяснява още Джуди Джеймс.

По думите ѝ, Джей Ло изглежда използва този документален филм, за да излее вътрешните си мисли и емоции пред камерата, докато Бен говори на нея, а не на публиката. Въпреки противоречивите им възгледи относно неприкосновеността на личния им живот, експертът отбеляза, че двойката разчита един на друг за "емоционално оцеляване".

Ролята на Бен Афлек в документалния филм

"Бен е показан в ролята на поддръжник, треньор и дори ментор. Докато тя се обляга на него, сякаш се храни с неговата енергия, увереност и вяра в себе си, той стои изправен с издути гърди в жест на алфа защитник и я целува по главата. Любовната им история е показана като сладка, но им е необходима за емоционалното оцеляване. Джей Ло изглежда също има нужда от тази подкрепа и тези целувки. Описвайки себе си като "ужасена", "стресирана", "счупена" и дори "по-възрастна", ни се показват тези моменти, за да видим с какво се справя Бен и с какво помага", обяснява експертът.

Пред камерата актьорът дава да се разбере, че не обича да осветлява любовния им живот, наричайки личните им моменти "свещени" и не пропуска да завърти очи, когато си спомня как Лопес е споделяла всичките им стари любовни бележки със своите приятели и колеги.

Разкривайки защо се е съгласил да участва в документалния филм, Бен сподели: "Джен беше наистина вдъхновена от това преживяване, което е начинът, по който артистите вършат работата си. Знам, че като артист и режисьор, аз определено правя същото нещо. Но неща, които са лични, винаги съм чувствал, че са свещени и специални, защото отчасти са лични... ", споделя Афлек.

В документалния филм Лопес споделя невероятно романтичния подарък, който съпругът ѝ ѝ е дал за първата им Коледа след като отново са се събрали. Той ѝ подарил книга с всички любовни бележки и имейли, които ѝ е изпратил, когато са се срещали за първи път, подарък, който той нарича "най-великата любовна история, която никога не е разказвана" - и ето от къде идва името на филма.

Разкривайки чувствата си в шоуто, в последните моменти от документалния филм Бен признава: "Наистина не обичам да участвам в създаването на документален филм за моя личен живот. Ето защо изпитвам такова облекчение, че всъщност не е... изглежда, че може да съм в това, но всъщност не съм. Притесних се без причина. Филмът не е за мен, а за способността да обичаш себе си и тази любовна история е много по-трудна за намиране от Чаровния принц", казва Бен.

Афлек също така разкри, че след като са дали втори шанс на връзката си, той помолил жена си да запазят връзката си "офлайн". "Когато се събрахме отново, казах: "Слушай, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните медии", спомня си актьорът. "Тогава осъзнах, че не е честно да я моля за това. Това е нещо като, да се омъжиш за капитан на лодка и да му кажеш: "Ами не харесвам водата." Ние сме просто двама души с различни видове подходи, които се опитват да се научат да правят компромиси."

В крайна сметка Лопес уважила желанията му и публикува само малка шепа снимки с него. "Не мисля, че Бен се чувства много комфортно. Но той ме обича, знае, че съм артист и ще ме подкрепя по всякакъв възможен начин, защото знае, че не можеш да ме спреш да правя музиката, която правя... той не иска да ме спре. Но това не означава, че му е удобно да бъде музата", споделя Дженифър Лопес.

"Това, което той видя в мен, и това, което ме накара да повярвам за себе си, идва само от любов. Защото не мислех много за себе си и светът не мислеше много за мен", допълва тя.

Афлек също споделя за проблемите си с алкохола в документалния филм, сравнявайки борбата си с "нуждата от любов" на жена си.

"Нещото, което откривате, както правите с алкохола, е, че във всички магазини за алкохол в света няма достатъчно алкохол, за да напълните това нещо. В случая на Дженифър не мисля, че има достатъчно последователи или записи или нещо от тези неща, за да успокоят онази част от нея, която все още изпитва копнеж и болка", обяснява Бен.

През декември Лопес призна, че двамата с Афлек имат посттравматично разстройство от любопитството, което предизвика първата им връзка. След разваления си годеж и двамата продължиха да се женят и развеждат с други хора, преди в крайна сметка да се върнат обратно в обятията си, "по-възрастни" но и "по-мъдри".

"Ние също знаем кое е важно, кое е наистина важно в живота и не е толкова важно какво мислят другите хора. Става дума за това да бъдеш верен на това, което си", споделя Лопес.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.